ΤΟ BETSHOW ΑΛΛΑΖΕΙ…

Το Betshow αλλάζει. Μετά απο 18 χρόνια το Betshow ενηλικιώνεται και περνάει σε άλλο επίπεδο. Νέοι tipster ,νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες και μια ολοκληρωμένη πρόταση στοιχηματικής πλατφόρμας που όμοια του δεν υπάρχει στην Ελλάδα έρχεται στις οθόνες σας.

Οδηγός σ αυτό το νέο concept και πάλι ο Νίκος Κουλιανός θα μας οδηγήσει στα μονοπάτια της Γαλλίας,της Γερμανίας και της Τουρκιάς αλλά και άλλων πρωταθλημάτων.

Ένας απο του παλιότερους συνεργάτες του Νίκου Κουλιανού, ο Γιώργος Μάντζιος θα μας προσφέρει την εξειδίκευση του απο τα πρωταθλήματα της Πορτογαλίας,της Ολλανδίας και του Βελγίου με τα προγνωστικά του στην στήλη του εδώ στο Betshow.
Το παιχνίδι άλλαξε και στην ζωή μας μπήκαν τα ειδικά στοιχήματα που χρειάζονται ειδική μελέτη και εξειδίκευση που μόνο ένας τελειομανής θα μπορούσε να μας προσφέρει και αυτός είναι ο αγαπημένος σας Καρτάκιας.

Ο Φρουρός, ο προστάτης των κόμπων και το ραδιοφωνικό ταίρι του Νίκου των τελευταίων ετών στο Betshow, θα μας δίνει τα φώτα του καθημερινά απο τα αγαπημένα του πρωταθλήματα στην στήλη του και όχι μόνο.

New entry και ο Χάρης Εμμανουηλίδης στην πλατφόρμα μας. Νέο αίμα στο ράδιο με όρεξη για το ποδόσφαιρο θα μας ενημερώνει για ότι συμβαίνει γύρω μας στοιχηματικά και όχι μόνο.

Η λέξη troll μπήκε στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια στα social media. Ο Psyxras τρολάρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης απο το 1995 και θεωρείται απο τους κορυφαίους του είδους του.Με την μαγική του γυάλα θα δίνει τις εμπνεύσεις του και όχι μόνο.

Οι γνώσεις του Θανάση Κυλώνη γύρω απο το Ευρωπαικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο τον κατατασουν μοναδικό στο είδος του. Ο Θανάσης με την εμπειρία του θα είναι μαζί μας τηλεοπτικά και θα προσφέρει τις προτάσεις του στο live.

Το Betshow ωρίμασε και εδώ και 9 μήνες ετοιμάζεται να σας παρέχει όλα τα καλούδια που θα μπορούσε να φανταστεί ένας οπαδός του στοιχήματος σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα με προνόμια που δεν θα βρεί πουθενά.

Καθημερινές προτάσεις απο τους tipster της πλατφόρμας στις στήλες τους Τηλεοπτικές ιντερνετικές εκπομπές την ώρα που γίνονται οι αγώνες απο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο με 5 τηλεοράσεις και υπολογιστές.Βλέπουμε όλοι μαζί παρέα τους αγώνες και δίνουμε τα προγνωστικά μας την ώρα που η μπάλα κυλάει στο χορτάρι και συζητάμε για την έκβαση των αγώνων σε real time.
Καλεσμένοι στο στούντιο απο το ποδοσφαιρικό χώρο και όχι μόνο. Τεστάρουμε απο κοινού τις ικανότητες τους στο LIVE και σας αναθέτουμε το ρόλο του συνομιλητή για ερωτήσεις και απορίες. Livechat 24 ώρες το 24ώρο για να συνομιλείτε και με τους παρουσιαστές αλλά και με άλλους συνδρομητές.

Ολοι κρύβουν μέσα τους ένα tipster και το 24ωρο LIVE CHAT σας δίνει την δυνατότητα να δώσετε τις εμπνεύσεις σας σε όλους τους φίλους της πλατφόρμας. Η κοινότητα του Betshow μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο διαδραστική.

Μεγάλα ΔΩΡΑ θα κληρώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή μέχρι την 1η Οκτώμβρη και να απολαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ τις παροχές.

Απο 1η Οκτώμβρη το Betshow θα είναι συνδρομητικό με την μικρότερη συνδρομή που υπάρχει σε στοιχηματική πλατφόρμα. Το κόστος των παροχών θα είναι 10 ευρώ μηνιαίως ενώ θα υπάρχει και προσφορά πακέτου 3μηνης συνδρομής στα 25 ευρώ. Το παιχνίδι άλλαξε και το Betshow κοιτάζει πιο μπροστά απο την εποχή του. Το νέο αυτό εγχείρημα έχει αγκαλιαστεί με πολύ αγάπη απ όλους εμάς και έχει αφιερωθεί άπειρος χρόνος για να γίνει πραγματικότητα. Ελπίζουμε σ αυτό το νέο concept να σας έχουμε δίπλα μας και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας. Το μεγαλύτερο μας στοίχημα είναι να συνεχιστεί αυτή η αμφίδρομη αγάπη και σεβασμός μετά απο 18 χρόνια που είμαστε μαζί.

ΥΓ. Οι προεγγραφές συνεχίζονται μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Μετά τιμής Betshow team