Καλή Κυριακή να έχουμε και σίγουρη επιστροφή σε όσους έφυγαν για τις βουτιές τους. Βροχερή η Θεσσαλονίκη μας σήμερα γενικά θα υπάρχει μια αστάθεια αυτές τις μέρες ιδιαίτερα Τρίτη – Τετάρτη γι αυτό δείξτε προσοχή.

Που να ήξερε λοιπόν ο Βιργίλιος όταν έγραφε αυτή τη φράση στην Αινειάδα  ότι θα κοσμούσε κείμενα του Φρουρού. Αλήθεια είναι όμως, όπως σε όλα στη ζωή χρειάζεται τύχη έτσι και στο στοίχημα. Στην πρώτη μας τριάδα είχαμε τύχη και πέρασε για να πληρωθεί ο κοσμάκης, στη δεύτερη δυστυχώς όχι….

Στο ίδιο τέμπο θα συνεχίσω και σήμερα έστω κι αν είμαστε κερδισμένοι δε χρειάζεται να ‘’ψηλώσουμε’’ ξαφνικά.

ΛΑΧΤΙ ΙΛΒΕΣ : Παρόμοιο με το χθεσινό φιλανδικό είναι αυτό, σε τρομερή κατάσταση η Ιλβες, βρίσκεται δικαία στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα μέχρι τώρα. Η Λάχτι τα παίζει τα παιχνίδια στην έδρα της, δύσκολο θα είναι, διπλασιάζει το διπλό το κρατώ συνδυαστικά με το under 3.5 για να πάρω απόδοση καθώς η πρωτοπόρος κάνει επαγγελματικές νίκες. 2 +under 3.5 (2,38)

ΟΝΤΕΝΣΕ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ : Πρεμιέρα λοιπόν για το πρωτάθλημα Δανίας και η αλήθεια είναι πως αποφεύγω τις πρεμιέρες να ποντάρω. Όμως έχουμε τα εξής δεδομένα στο παιχνίδι… Πρώτον η απόδοση στους πρωταθλητές που με καλύπτει και δεύτερον το γεγονός πως η Οντένσε φαίνεται αποδυναμωμένη στη μέχρι τώρα μεταγραφική περίοδο καθώς έχασε σημαντικά γρανάζια. Δίφραγκο το διπλό εδώ. 2 (2,08)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ : Πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων δείχνει να είναι αυτό της Λευκορωσίας καθώς Μπατε και Ντιναμο Μπρεστ πάνε τρένο. Μοναδική αήττητη ομάδα οι γηπεδούχοι παίζουν φουλ επίθεση στην έδρα τους, καλή είναι και η Μινσκ όμως και είναι επίσης αήττητη στα δικά της εκτός έδρας. Σε 6 εντος έδρας αγώνες μέχρι τώρα η Μπρεστ έχει απολογισμό 21-3 τέρματα κραταω τον άσσο συνδυαστικά με το over 2.5. 1 +over 2.5 (2,38)

Ας δούμε και από Combo τι θα κρατήσουμε….

ΧΑΚΕΝ ΕΡΕΜΠΡΟ : Καλή η Χακεν δε λέω, το φανερώνει άλλωστε η θέση της στη βαθμολογία αλλά δε πιστεύω πως θα έχει εύκολο απόγευμα σήμερα, η Έρεμπρο μπορεί να μην είναι ψηλά, δε μπορώ να παραβλέψω το γεγονός πως παλεύει τα παιχνίδια και σκοράρει στα 6 τελευταία εκτός της. G/G + over 2.5 (2,12)

ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ ΟΝΤ : Εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο, από τη μια η Μιονταλεν χωρίς νίκη για 8 αγώνες και με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα κι από την άλλη η Οντ να ισοβαθμεί με την Μποντο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την εκτός έδρας συγκομιδή της όμως να είναι κάκιστη. 5/6 G/G η Μιονταλεν στα δικά της εντος με τα 2 να είναι και over 2.5, η Οντ αν θέλει να παραμείνει σε υψηλές στροφές θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 τέρματα. G/G + over 2.5 (2,17)

ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ : Δύσκολη πρεμιέρα εδώ, έχει ενισχυθεί αρκετά η Κράσνονταρ η οποία θέλει να παγιωθεί ως δεύτερη δύναμη πίσω από τη Ζενιτ. Η Τερεκ από την άλλη είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας, πάντα δυσκολεύει την Κράσνονταρ και σκοράρει. Η προϊστορία εδώ λέει 4/5 G/G δε θα διαφωνήσω καθόλου. G/G (1,91)

In the Mix

Λάχτι – Ιλβες                                                  2 + under 3.5

Οντένσε – Κοπεγχάγη                                                           2

Ντιναμο Μπρεστ – Ντιναμο Μινσκ                1 + over 2.5

Combo mix

Χακεν – Έρεμπρο                              G/G + over 2.5

Μιονταλεν – Οντ                                G/G + over 2.5

Τερεκ – Κράσνονταρ                                     G/G

Φώτο : Η αύρα του ‘’Θεού’’ είναι μαζί μας σήμερα ας μην ξεχνάμε πως είχε αναλάβει τους Λευκορωσους ο Τεράστιος Ντιέγκο….

Special Αφιέρωση η φωτο σε Ηλία και Μάικ…