Καλημέρα και καλή Κυριακή… Τα φαρμακεία χθες λογικά έκαναν χρυσές δουλειές, ατελείωτα τα κουτουλιδια και οι πονοκέφαλοι καθώς λιγοστά καλά σημεία πέρασαν ειδικά σε Ισπανία και Ιταλία είχαμε ευχές για αρκετές ομάδες… Γυρναω σελίδα να δούμε αν υπάρχει κάτι αξιόλογο στα σημερινά, όπως φαίνεται κι από τον τίτλο μόνο με τα γκολ θα ασχοληθώ ζεστά σήμερα….

Ξεκίνημα από την Ιταλία η Εμπολι υποδέχεται την Τορίνο. Παιχνίδι με το κίνητρο και για τις δυο ομάδες υπαρκτό, η μια παίζει σωτηρία η άλλη Ευρώπη. Μετά το χθεσινό δώρο της καταραμένης Τζενοα η Εμπολι θέλει μόνο νίκη, ομοίως η Τορίνο μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Ρομα, θέλει τους 3 βαθμούς για να την πιάσει στο κυνήγι της Ευρώπης. 4/6 G/G + over 2.5 η γηπεδούχος στα δικά της εντος, 3/6 G/G η Τορίνο με αρκετές ισοπαλίες κάτι το οποίο δεν της κάνει σήμερα.

Στη Segunda και στο Derby της Γαλικίας ανάμεσα σε Λούγκο και Λα Κορούνια η επομένη στάση. Δυνατή και επιθετική στην έδρα της η Λούγκο θέλει τη νίκη να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις στη βαθμολογία, η Ντεπορ από την άλλη θέλει τους 3 βαθμούς για να μπει στις θέσεις για τα play off ανόδου. 5/6 G/G + over 2.5 έχει το Λούγκο, μόνο μέσα στη Μάλαγα δε σκόραρε η Λα Κορούνια στα τελευταία δικά της εκτός.

Στην Τουρκία η Αλάνια των πολλών ‘’Ελλήνων’’ περιμένει τη Ριζεσπορ, η οποία φωνάζει δίκαια για το χειρουργείο που της πέρασε η Γαλατά την περασμένη εβδομάδα. Να εξαντλήσει το περιθώριο της πεντάδας θέλει η Αλάνια έστω κι αν αυτό είναι μικρό, όλα τα ματς παίζει η Ρίζε και δεν κάνει χατίρια πουθενά. 4/6 G/G ανεξαρτήτου έδρας η Αλάνια, σκόραρε 10 τέρματα στα 6 τελευταία δικά της εκτός η Ρίζε.

Στην Αυστρία η Αουστρια αγωνίζεται απέναντι στη ΒΑΚ με τις επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο εδώ. 5/6 G/G + over 2.5 για την Αουστρια στα δικά της εντος έδρας, 4/6 G/G τα τρία με συνοδεία over για την ΒΑΚ στα δικά της εκτός. Λογικά ξεκιναει από το 1-1 εδώ…

Στα play off στην Ολλανδία η ευχάριστη έκπληξη Βάαλβαικ υποδέχεται την Εξελσιορ. Παιζοντας φουλ επιθεση τελείωσαν τη χρονιά και οι δυο το ίδιο περιμένω να συνεχιστεί και σήμερα. 5/6 G/G + over 3.5 για τους γηπεδούχους με επίθεση φωτιά να πετυχαινει 16 τέρματα, 3/6 G/G + over 2.5 για την Εξελσιορ στον αντίποδα για τα δικά της εκτός.

Τελευταία επιλογή για σήμερα είναι ξανά από τη Segunda, στην αναμέτρηση του ”Ραμον ντε Καρανθα” ανάμεσα σε Καντιθ και Οσασουνα. Να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στα play off θέλει η Καντιθ, η Οσασουνα από την άλλη έχει μια διαφορά 6 βαθμών όντας πρωτοπόρος από τη Γρανάδα ίσως ο βαθμός να μη χαλάσει καμία από τις δυο. 5/6 G/G για τη γηπεδούχο, 4/5 G/G για τους φιλοξενούμενους.

Combo No1

Εμπολι – Τορίνο                     G/G + over 2.5

Λούγκο – Ντεπορ                   G/G + over 2.5

Αλάνια – Ριζεσπορ                 G/G + over 2.5

Combo Νο2

Αουστρια –  ΒΑΚ                     G/G + over 2.5

Βάαλβαικ – Εξελσιορ             G/G + over 2.5

Καντιθ – Οσασουνα                       G/G

Φώτο: Θα πέσουν Κορμιά σήμερα στη Γαλικία ας έχει γκολ και θέαμα τουλάχιστον…