Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους… Εκπληκτικό το μεσοβδομαδο που πέρασε με ματσαρες, ανατροπές, φοβερά παιχνίδια σε όλα τα αθλήματα τολμώ να πω, αλλά η Ελλαδαρα μας το βιολί της… Σουρεαλ καταστάσεις ζούμε με τον Τρακη να μην κατεβάζει τον Εξαστερο και το Λαύριο να πέφτει, με την πιάτσα να βουίζει για ματσάκια και στο μπάσκετ, φοβερά πράγματα γενικότερα.

 Για το ποδόσφαιρο ότι και να πω είναι λίγο, μόνο εδώ θα μπορούσε να συμβεί αυτό το θέατρο του παραλόγου που βλέπουμε βέβαια πολλά χρόνια τώρα. Από την άλλη εμείς οι οπαδοί δεν είμαστε καλύτεροι βλάκες από αυτούς, όταν ακόμη και χθες διάβασα ότι το βράδυ είχαμε επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μην κλαίτε μετά και βγάζετε καημό και ανακοινώσεις, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…..!!!

Πάμε στα δικά μας όμως λιγοστές οι επιλογές στα δικά μου ματάκια, δεν το λες και από το αγαπημένο μου πρόγραμμα το σημερινό.

Στην Αγγλία έχουμε τα play off στην League 1 με το παιχνίδι της Σάντερλαντ με την Πόρτσμουθ. Διπλοί αγώνες υπάρχουν, δε μετραει το εκτός έδρας γκολ να το έχετε στο νου σας αυτό. Δε θα κουράσω πολύ, G/G θα κρατήσω που πληρώνει δίφραγκο και είναι τίμιο, τρεις φορές συναντήθηκαν φέτος οι δυο τους και τις τρεις επιβεβαίωσαν το αμφισκορο.

Στην Αυστρία η Αλταχ υποδέχεται την Αντμιρα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι για μια θέση στην Ευρώπη. 5/6 G/G + over 2.5 μετραει η γηπεδούχος στα δικά της εντος, 5/6 G/G η Αντμιρα στα δικά της ανεξαρτήτου έδρας, τα 3 από αυτά ήταν με συνοδεία over2.5.

Η Γαλατά όντας πλέον πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Τουρκιάς, ταξιδεύει στο αφιλόξενο Ρίζε για να συνεχίσει το σερί της. Το διπλό είναι για κλάματα η Γαλατά στα 5 από τα 6 τελευταία δικά της εκτός δέχεται γκολ, η Ριζεσπορ βγάζει δοντάκια και ένα θα της το κάνει οπότε combo και δω.

Θα κρατήσω και μια τριάδα με συνδυαστικά τα δυο μάλιστα από την Serie B. Η Λέτσε υποδέχεται την Σπέτσια και χρειάζεται τη νίκη για να πανηγυρίσει την απ’ ευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη η Σπέτσια μόνο αδιάφορη δεν είναι αφού κι αυτή είναι στα play off. Πιστεύω να μιλήσει η έδρα αλλά επειδή η Σπέτσια είναι επικίνδυνη κρατώ το 1+over 1.5 που διπλασιάζει γιατί θα χρειαστούμε τουλάχιστον δυο τέρματα.

Η Βερόνα κοντράρεται με την Φοτζια με τον αγώνα να είναι ‘’ζωής και θανάτου’’ και για τις δυο. Η γηπεδούχος κυνηγά την είσοδο της στα play off και θέλει μόνο τη νίκη, η Φοτζια αν κερδίζει η καταραμένη Βενετσια μέσα στην πεσμένη Καρπι θα χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να μην πέσει αυτή. Ανάμεσα σε άσο και over 1.5 κραταω το δεύτερο μιας και πληρώνουν το ίδιο, η Βερόνα θα χρειαστεί τουλάχιστον δυο τέρματα σήμερα.

Τέλος στη Segunda της Ισπανίας η Μαγιόρκα θα αγωνιστεί στην έδρα της Ταραγονα. Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο παιχνίδι καθώς η Ταραγονα είπε ‘’adios’’ στην κατηγορία και η Μαγιόρκα θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά play off. Το διπλό βέβαια δεν με καλύπτει θα κολλήσω δίπλα το under 3.5 καθώς δε πιστεύω ότι θα ανοίξει πολύ το ματς. Διπλασιάζει και είναι τίμιο….

Τριάδα με Γκολ

Σάντερλαντ – Πόρτσμουθ                  G/G

Αλταχ – Αντμιρα                     G/G + over 2.5

Ριζεσπορ – Γαλατά                G/G + over 2.5

In the Mix

Λέτσε – Σπέτσια                     1 + over 1.5

Βερόνα – Φοτζια                    over 1.5 Βερόνα

Ταραγονα – Μαγιόρκα          2 + under 3.5

Τα υπόλοιπα σήμερα στο ραδιοφωνικό Betshow με τον ”Δυνάστη των Επτά θαλασσών” Θανάση Κυλωνη, καθώς ο Πατριάρχης Κουλ είναι στην Αθήνα για τον τελικό κυπέλλου.. Εκεί κάπου στη 13:00 το ραντεβού μας έχω επιλογές από Λατινική Αμερική και MLS φυσικά..

Φώτο: Αυτός ο κορίτσαρος που λέγεται Σακιρα δε θα μπορούσε να μην υποστηρίζει την Τεράστια Λίβερπουλ του Anfield.. Έτσι υποδέχτηκε τον παντοφλακια που έχει για άντρα, και προσπαθεί να κάνει τον στοπερ στους φλώρους της Καταλονίας

ΠΟΝΑΤΕ??????????