Καλημέρες και καλό ΣουΚου σε όλους τους φίλους, ξεχυθείτε σε παραλίες για να δροσιστείτε η πάρτε τα βουνά…. Άλλη λύση δε βλέπω… Εμείς σήμερα κρατάμε Θερμοπύλες ελέω ραδιοφώνου αλλά αύριο θα την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια…

Μέχρι στιγμής από αυτά που έχουμε δει στο Copa America θα μπορούσαν άνετα να έχουν ρόλο σε μια από τις αγαπημένες μου ταινίες όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο… Ξύλο, ξύλο, ξύλο δε νιώθουν ούτε από VAR οι Λατίνοι, δε μασανε και έχουμε σε κάθε ματς κλοτσοπατινάδα… Ελπίζω να ακολουθειτε πιστά τον φίλο και αδελφό ‘’Καρτακια’’ ο οποίος ετοιμάζεται για αγορά ακινήτου στο Πλοεστι της Ρουμανίας αφού έχει κάνει κέντα με τις κάρτες… Χαλάλι του μας έχει σώσει και μας δίνοντας μας χαρτζιλίκι για τα κοκτέιλ του Σουκου.

Έχω αρκετές σκέψεις για σήμερα πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε…

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ ΜΟΛΝΤΕ : Με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι μπας και βάλει τάξη στα ασυμμάζευτα που λέει και ο ‘’Νότης’’, καθώς μιλάμε για έναν από τους δυο ασβέστες τις κατηγορίας, στον αντίποδα η Μόλντε μετά από το ντορτι και τον αποκλεισμό στο κύπελλο θα θέλει να δείξει αντίδραση.. 4/5 G/G + over 3.5 για τους γηπεδούχους στα δικά τους εντος, 5/6 G/G τα 4 ήταν με συνοδεία over 2.5 για την Μολντε που θα παίξει με τον τρίτο κιπερ κάτω από την εστία μιας και ο πρώτος τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για καιρό, ενώ ο δεύτερος έχει δοθεί δανεικός, (φοβερά πράγματα συμβαίνουν) με το πουλεν μου όμως τον Ομο’ι’ουανφο να έχει φέτος σε 12 αγώνες 9 τέρματα και 2 assists.Ένα θα κάνει και σήμερα…

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ : Απουσίες μετρανε και οι δυο λογω εθνικών ομάδων για τους Γκαλαξι όμως έχουμε επιστροφή του Ζλαταν κι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Δε θα κουράσω αν θέλουν να πάρουν κάτι θα χρειαστούν δυο τέρματα πιστεύω γιατί στα μετόπισθεν δεν αποφεύγουν τα λάθη, κρατώ το over 1.5 Γκαλαξι.

Δυάδα Combo

Στρομσγκοντσετ – Μολντε                    G/G + over 2.5

Σινσινάτι – Λος Αντζελες Γκαλαξι         over 1.5 Γκαλαξι

Anytime Scorers

Σάλομον Ροντον         (Βενεζουέλα)

Κουτινιο                       (Βραζιλία)

Ομο’ι’ουανφο              (Μολντε)

Δεν πρέπει να έχετε παράπονο μέχρι στιγμής με Κολομβία και Ζαπατα έτσι??? Προχωραμε σταθερά…!!!

Φώτο: Μετά τον Τεράστιο Ζαπατα ο επόμενος στη λίστα με τα πουλεν της στήλης ο γεννημένος στο Όσλο της Νορβηγίας με ρίζες όμως από τη Νιγηρία Ohi Omoijuanfo.. 25αρης είναι κρατήστε το όνομα….