Παρακολουθώντας την χθεσινή Γαλλία είδαμε τα ύστερα του κόσμου. Είδαμε παίκτες να μιμούνται το έπος του Ζιντάν με την κεφαλιά στο Ματεράτσι για να πάρουν επίτηδες κόκκινη κάρτα ,είδαμε καρτάκηδες διαιτητές να αφήνουν δολοφονικά μαρκαρίσματα χωρίς καν να δίνουν κάρτα και άλλα πολλά. Δεν θα είναι εύκολο αλλά με συνεχή παρατήρηση των αγώνων,φακέλωμα των παικτών και των διαιτητών θεωρώ οτι η δουλειά μας θα γίνει σύντομα.
Για σήμερα θα ασχοληθώ με ένα απλό λιτό ΥΑΝΚΕΕ που μου κέντρισε το ενδιαφέρον, ένα τριξάκι βόμβα και μια δυαδούλα για καβάντζα.


ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Το ζευγάρι αυτό παραδοσιακά έχει κάρτες. Σφυρίζει ο Μπίτον που έχει καιρό να βγάλει κόκκινη κάρτα.Όποιος κερδίσει πιάνει την Σέλτικ στην κορυφή αλλά αυτό που παίζεται σε αυτά τα παιχνίδια είναι η κόντρα που προσπαθεί να δημιουργήσει το Εδιμβούργο απέναντι στις ομάδες της Γλασκόβης. Στο 4,75 η κόκκινη κάρτα θα τιμηθεί όπως και ο κόμπος στο 13,00.


ΛΙΛ-ΝΑΝΤ
Σφυρίζει ο Λεσατζ σε ένα ματς που θεωρώ ότι θα έχουμε πέναλτι. Είδαμε και χθες ότι το VAR αλλά και οι διαιτητές θα δίνουν εύκολα τα πέναλτι την νέα χρονιά και σε ένα ζευγάρι που έχει 5 πέναλτι στα τελευταία 6 ματς το 3,10 είναι δίκαια απόδοση. Σημειωτέον ότι στα 6 τελευταία ματς είχαμε μέσο όρο 5+ κάρτες και όλα τα ματς ήταν over. Στο 14,75 ο κόμπος θα τιμηθεί.


ΜΙΡΕΝ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Τις 3 τελευταίες φορές που σφύριξε ο ΜακΚλιν τις δυο ομάδες είχαμε συνολικά 5 κόκκινες κάρτες στα ματς !!! Πώς είναι δυνατόν η κόκκινη κάρτα να έχει απόδοση 6,20;Στα μεταξύ τους ματς η Μιρεν παίρνει τις περισσότερες κάρτες και ενδιαφέρον παρουσιάζει η λάθος απόδοση των καρτών ημιχρόνου στο 2,40 για οβερ 1,5 κίτρινες που είναι λάθος.Όλοι οι αγώνες του ΜακΚλιν είχαν 2 κάρτες στο ημίχρονο.Για εσάς που θέλετε να δέσετε μια απόδοση κοντά στο 2+ με καποιο άλλο σημείο η απόδοση είναι ταμαμ και πολυ πιθανή.


ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ-ΑΒΕΣ
Πόρτο ενάντια στο υποκατάστημα της Μπενφίκα στο Βορρά. Δεν είναι άσχημο το 4,00 απόδοση για κόκκινη κάρτα και λόγω ζευγαριού αλλά και λόγω διαιτητή. Φανταστείτει οτι περιμένουν κοντά στις 6 κίτρινες στο ματς οπότε η απόδοση που έχει λογική να παίξουμε είναι η κόκκινη κάρτα.


ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ
Πρεμιέρα με ντερμπάκι στο Μάντσεστερ με τον Τευλορ να σφυρίζει που είναι ένα απο τα πουλεν της στήλης. Είμαι κυριολεκτικά ανάμεσα στα 2 πέναλτι ή τον κόμπο κόκκινη και πέναλτι.Όταν σφυρίζει ντέρμπι βγάζει κάρτες και το όβερ 4,5 κάρτες στο ματς με απόδοση 2,00 το θεωρώ λάθος και το οβερ 5,5 κάρτες στο 3,10 αρκετά καλό. Δηλαδή ο Πογκμπά να πάρει κόκκινη κάρτα με απόδοση 25,00 δεν είναι εριστικό για ένα παίκτη που μια μένει μια φεύγει και κάνει τερτίπια στην ομάδα με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του; Κόμπο κόκκινη και πέναλτι θα παίξω.


Δυαδα καβάντζα με απόδοση 4,80
Μιρεν-Αμπερντιν οβερ 1,5 καρτες πρωτο ημίχρονο
Γιουναιτεντ-Τσελσι οβερ 4,5 κάρτες στο ματς


ΥΑΝΚΕΕ με απόδοση 829,65 (2-3-4)
Ρειντζερς-Χιμπερνιαν κόκκινη κάρτα
Λιλ-Ναντ πέναλτι στο ματς
Μιρεν-Αμπερντίν κόκκινη κάρτα
Μποαβίστα-Αβες κόκκινη κάρτα


Το τριξι κόμπων με κοκκινη και πέναλτι απόδοσης 3045,25 (τα παίζουμε και μονά)
Γιουναιτεντ-Τσελσι
Λιλ-Ναντ
Ρειντζερς-Χιμπερνιαν