Δύο επιλογές διάλεξα από τα σημερινά ματσάκια του κουπονιού. Άλλωστε οι επιλογές μας λιγοστεύουν στις στοιχηματικές εταιρίες όσο αφορά τις κάρτες οπότε ο αγώνας γίνεται ακόμα ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ για την έυρεση σωστών σημείων

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΧΑΡΤΣ

Θα επιλέξω την κόκκινη κάρτα αφού οι αγώνες τους έχουν αρκετή αντιπαλότητα και σφυρίζει ο Μάντεν που είναι ο serial cardman της κατηγορίας.  Στο 3,70 η κόκκινη και στο 2+ το όβερ 1,5 κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο είναι καλές επιλογές και τρελή απόδοση το 17 για κόκκινη και πέναλτι που το βγάζει συχνά πυκνά ο διαιτητής μας.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Εδώ έχουμε ένα ζευγάρι που αν βγεί διπλό θα βάλει μια μικρή φωτιά για την 4η ακόμα και την 3η θέση.  Η Μονπελιέ δεν έχει να χάσει τίποτα και το ζόρι είναι στην Ετιέν. Η απόδοση της κόκκινης στο 4,20 είναι καλή αφού και ο διαιτητής που σφυρίζει είναι σφίχτης.

Αύριο μεσημέρι τελειώνει ο διαγωνισμός της σελίδας μου στο facebook “Ο ΚΑΡΤΑΚΙΑΣ” για μια ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο MINDSCORE. Όποιος προλάβει πρόλαβε.

Έχουν μπεί τα φίλτρα για κάρτες και έχω φτιάξει 2 έτοιμα συστηματάκια για να βρίσκετε αμέσως τα πιθανά ματς με κόκκινη κάρτα αλλά και τους αγώνες που είναι πιθανοί να βγάλουν το οβερ 1,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για 15 μέρες ΔΩΡΕΑΝ με το FREE TRIAL.