Δεν βγήκε χθες η δυάδα μας με 126 απόδοση και να σκάσω είμαι μαζί με πολλούς από εσάς. Μας γυροφέρνει συνέχεια το μεγάλο μπαμ εδώ και ένα μήνα και όπως είπε ένας φίλος , θα βγεί ρε καρτάκια μην αγχώνεσαι. Άντε δεν θα αγχωθώ.

Πάμε για τα σημερινά.

ΜΠΕΖΙΕΡΣ-ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ

Οι δυο ουραγοί της βαθμολογίας στην Β Γαλλίας αναμετρώνται σήμερα σε ένα ματς που ελπίδες να σώσει κάτι από την όλη φάση έχει μόνο η Μπεζιερς. Η κόκκινη κάρτα είναι πολύ χαμηλή αφού τα καμάρια της Ρεντ Σταρ κλοτσάνε ότι βρουν μόλις μπουν στο γήπεδο. Η κόκκινη και το πέναλτι στο 16,50 είναι η σημερινή επιλογή από αυτό το ματς αφού έχουμε και τούμπανο διαιτητή. Αν βάλουν και το χεράκι τους οι της Ρεντ Σταρ θα πληρωθούμε.

ΝΑΝΣΙ-ΜΠΡΕΣΤ

Οι μεταξύ τους αγώνες  έχουν και πέναλτι και κόκκινες. Σφυρίζει κοκκινολάγνος διαιτητής και η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη και για τους δύο που θέλουν την νίκη. Στο φτωχό 4 η κόκκινη θα μπει στο σημερινό μας τριξάκι και το κόκκινη και πέναλτι στο 17,50 που είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ σύμφωνα με τα δεδομένα του αγώνα. Δηλαδή η στοιχηματική εταιρία μας  λέει ότι αν αυτοι οι δυο παιξουν 17μιση φορες μεταξύ τους μόνο 1 φορά θα δωθεί κόκκινη και πέναλτι όταν έχουν προιστορία με πέναλτι και κόκκινες αλλά και με διαιτητή που έχει δώσει 4 σερι ματς κόκκινη κάρτα και 2 πέναλτι;;;Ειστε τρελοί μωρέ;;;ΚΟΠΑΝΑΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΧΑΣΩ.

ΟΡΛΕΑΝ-ΚΛΕΡΜΟΝΤ

Το πλεον αδιάφορο ματς μεταξύ ομάδων που είναι στη μέση της βαθμολογίας και δεν έχουν στόχους. Δεν ξέρω τι θα στήσουν σήμερα εκεί. Η Ορλεαν είναι από τις καρτολάγνες ομάδες της κατηγορίας .Γελοία τα ποσοστά για κάρτες. Δεν θα ασχοληθώ αλλά μην κράξετε αν βγει κανένα κουλό στο ματς αυτό.

ΜΕΤΣ-ΣΑΤΟΡΟΥ

Μου αρέσει η απόδοση στο οβερ 1μιση καρτα στο ημίχρονο στο 2,22.

ΣΟΣΟ-ΧΑΒΡΗ

Μεγάλο σερί με κόκκινες έχουν και οι δυο ομάδες.Με την διαφορά ότι η Σοσό σφίγγει σιγά σιγά και θελει αποτελέσματα . Στην Χάβρη είναι στην κοσμάρα τους. Η κόκκινη πληρώνει 3,70 και είναι χαμηλό το ποσοστό για Β Γαλλίας ΑΛΛΑ πολύ πιθανό. Επειδη μου μυρίζει βαλιτσάκι η φάση για να σωθεί η Σοσό το κοκκινη και πέναλτι στο 15,50 μπαινει στο τριξάκι ρίσκου.

ΧΙΧΟΝ-ΓΡΑΝΑΔΑ

Η Γρανάδα απειλείται από την Αλμπαθέτε και θέλει πάση θυσία νίκη. Η Χιχόν είναι μαχητική αλλά δύσκολα θα πάρει θέση για τα μπαραζ ανόδου.Δεν το παρατάει και δίνει κάρτες,δεν έχουμε παράπονο εκτός από εκεί το ματς με την Οβιέδο(σταδιάλα). Θα πάω με την κόκκινη στο τίμιο 4,15 σήμερα .

ΠΕΣΚΑΡΑ-ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

2 στις 2 κόκκινες κάρτες στα τελευταία ματς ο διαιτητής της αναμέτρησης ας ελπίσουμε ότι θα τριτώσει το κακό-καλό για μας και μάλιστα με απόδοση 4,85. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα παίξουν για το Χ και να κάνουν πασούλες αλλίως οι κατάρες για λασπωμένες μακαρονάδες θα πάνε σύννεφο.

Συνολικά έχουμε

Σημερινό ΥΑΝΚΕΕ με κόκκινες με απόδοση 690,30

ΝΑΝΣΙ-ΜΠΡΕΣΤ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΜΠΕΖΙΕΡΣ-ΡΕΝΤ ΣΤΑΡΣ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΧΙΧΟΝ-ΓΡΑΝΑΔΑ  ΚΟΚΚΙΝΗ

ΠΕΣΚΑΡΑ-ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ

Το ΤΡΙΧΙΕ με ρίσκο Απόδοσης 5291,38

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΣ

ΜΠΕΖΙΕΡΣ-ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ

ΝΑΝΣΙ ΜΠΡΕΣΤ

ΣΟΣΟ-ΧΑΒΡΗ