Το Κόπα Άφρικα φτάνει στο τέλος του με τον σημερινό τελικό αλλά απο σήμερα ξεκινάμε την ασχολία μας με το αγαπημένο μας πρωτάθλημα που πέρσι μας πρόσφερε ουκ ολίγα ταμεία,το Ρουμάνικο,μιας και ξεκινά η δεύτερη αγωνιστική. Δεν ασχοληθήκαμε εκτενώς με την πρώτη αγωνιστική αφού μπήκαν νέοι διαιτητές και απλά βολιδοσκοπήσαμε το πως λειτουργούν για να καταγράψουμε συνήθειες και διαθέσεις για τα επόμενα ματς.


ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΑΛΓΕΡΙΑ
Ο σημερινός τελικός θα κρατήσει σε εγρήγορση πολύ κόσμο αφού πολλοί από εσάς έχετε παίξει κατάκτηση Σενεγάλη με απόδοση 7,00. Το σπρώξιμο για τη Σενεγάλη πήγε σύννεφο στο τουρνουά και σήμερα θα αντιμετωπίσει την Αλγερία που έκανε ένα εκπληκτικό τουρνουά αν κ ψιλοσφάχτηκε στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού. Θα σφυρίξει ο Μαροκινός Αλιούμ που δεν δίνει κίτρινη κάρτα ούτε στη γυναίκα του αν την δει να τον κερατώνει. Θα είναι το πρώτο του ματς με VAR σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ΑΛΛΑ με VAR σε επίπεδο αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ το τεντώνει μέχρι εκεί που δεν πάει. Σήμερα θα κάνει το ίδιο αφού παίζεται ο μεγαλύτερος τίτλος της Αφρικής. Το πέναλτι θα το δώσει πολύ εύκολα με τη βοήθεια του VAR και η απόδοση στο 3,10 είναι πολύ καλή. Μη ξεχνάτε ότι η Σενεγάλη έχει κερδίσει τα περισσότερα πέναλτι στο τουρνουά. Θα έλεγα τη λέξη βόμβα για το καταλογισμό στα 2 πέναλτι αλλά δεν θα το θεωρήσω τρελό να συμβεί γιατί δεν θα διστάσει να τα δώσει ο αδέκαστος Μπάρας από το Μαρόκο. Στις κάρτες δεν έχω κάτι αφού και οι δύο ομάδες δεν είναι οι σκληρές του τουρνουά συν το ότι ο Αλιούμ δεν είναι καρτάκιας. Αν δοθεί κόκκινη θα δοθεί μόνο μέσω VAR και θα είναι απευθείας που πληρώνει 15,00.


XΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ-ΓΚΑΣ ΜΕΤΑΝ
Γειτονικός αγώνας αφού 50 χλμ τους χωρίζουν και οι ομάδες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Σφυρίζει ο Κολτέσκου που έδωσε 2 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 3 ματς του πρωταθλήματος που έληξε πριν ένα μήνα και μαντέψτε….Ήταν σε αγώνες της Γκας Μετάν. Το ματς θα έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΡΤΑ και δεν είναι τυχαίο ότι το line είναι στις 6,5 κάρτες. Θα παίξω τη κόκκινη κάρτα στο 3,90 και τον κόμπο (κόκκινη και πέναλτι) στο 11,75 με λίγο ρίσκο. Δεν είναι υπερπεναλτάκιας αλλά οδηγεί τα ματς εκεί που θέλει και μπορεί να καθορίσει αποτέλεσμα χωρίς να έχει επιπτώσεις αφού είναι από τους εκλεκτούς της ομοσπονδίας και δεν θα διστάσει να δώσει το πέναλτι που πληρώνει 4,00!!! Διπλό θα βγεί το ματς γιατί σφάχτηκε στο προηγούμενο ματς με την Τσίντια η Μετάν και είχαμε σύρραξη μετά τον αγώνα από παίκτες και αξιωματούχους στην τριπλέτα των διαιτητών.


ΤΣΙΝΤΙΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ
Η νεοφώτιστη Τσίντια έκανε τη ζημιά στην πρώτη αγωνιστική και πήρε την ισοπαλία από την Γκας Μετάν εκτός έδρας δείχνοντας ψυχή.Η αλήθεια είναι ότι έριξε πολύ κλωτσιά και είχε μεγάλη ανοχή από τον διαιτητή του αγώνα που στο τέλος έδειξε διάθεση να βγάλει σπαθιά το ματς δίνοντας πέναλτι στο 85 υπέρ της. Σφυρίζει ο γνωστός μας πεναλτάκιας Χατεγκάν ο μονόφρυδος. Την αβάντα που είχαν οι γηπεδούχοι (που δεν παίζουν στην φυσική τους έδρα αφού γίνονται έργα) δεν θα την έχουν σήμερα.Απέναντι τους δεν θα βρουν μόνο μια καλή ομάδα αλλά και τον Χάτζι που εμπνέει το σεβασμό-αβάντα που είναι προπονητής της Βιτορούλ. Το οβερ 1μιση κάρτα να πάρει η Τσίντια στο πρώτο ημίχρονο είναι πιθανό γι αυτό και η φτωχή απόδοση στο 2,80. Κόκκινη και πέναλτι βλέπω στην νίκη της Βιτορούλ. Ειδικά η απόδοση του πέναλτι στο 3,85 είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ για διαιτητή πεναλτάκια και μετά το σπρώξιμο της προηγούμενης αγωνιστικής.


Το trixie μου θα είναι.
Πέναλτι και στα τρία ματς με απόδοση τρίξι 87,48-απόδοση τριάδας 47,74!!!


Θα παίξω συνδυασμό τις δυάδες στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα τις κόκκινες κάρτες και τα πέναλτι ξεχωριστά με απόδοση δυάδων 62,02 όπως βλέπετε στην φωτογραφία παρακάτω.


Trixie βόμβα συνολικής απόδοσης 1718,88
2 πέναλτι στον τελικό του Κόπα Άφρικα
Κόκκινη και πέναλτι και στα 2 Ρουμάνικα