Δεν πήγαμε άσχημα χθές αφού βγάλαμε νεράκι την ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ μας,είχαμε 2 στις 4 κόκκινες στο ΥΑΝΚΕΕ μας και 2 στα 4 στο Γερμανικό ΥΑΝΚΕΕ  και 1 στα 3 στους κόμπους κόκκινης και πέναλτι. Όποιος είδε τους αγώνες κατάλαβε ότι χθές θα έπρεπε να κάνουμε μεγάλο πάρτι αλλά ο Λαόθ δεν μας έδωσε μια κόκκινη κάρτα να βγάλουμε τρελό χρήμα. Οι Ιταλοί ξηγήθηκαν και θα ποντάρουμε σήμερα τα λεφτά μας εκεί.

ΚΙΕΒΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Ο αγώνας ξεκινάει σε λίγο. Οι ομάδες είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή όταν πρόκειται για στήσιμο. Είναι αδιάφοροι όπως ήταν και αδιάφορο και φιλικό το ματς Σαμπντορια – Παρμα που είχε 2 κόκκινες και 2 πέναλτι και έληξε 3-3. Θα ποντάρω στην κόκκινη που την βρίσκουμε 4,75 στο παμεστοιχημα.Φανμπετιά το 11 κάρτες στο ματς στο 251 και το οβερ 12 κάρτες πάλι στο 251 έτσι για το χαβά και το 6+ κάρτες στο ημίχρονο στο 201!!!

ΠΑΡΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Από τις καρτολάγνες ομάδες η Πάρμα αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα και σήμερα με νίκη σώνεται και μαθηματικά. Το οβερ2,5 κάρτες της Πάρμα στο 2,25 είναι η βασική μου επιλογή.

ΕΜΠΟΛΙ-ΤΟΡΙΝΟ

Ματζολέναρος σφυρίζει. Η Έμπολι αν θελει να σωθεί πρέπει να κερδίσει πάση θυσία. Θα αφήσουν την ψυχή τους στο γήπεδο ενώ η Τορίνο θέλει τη νίκη για να πιάσει Ευρωπαική θέση.  Οβερ2,5 κίτρινες κάρτες για Εμπολι στο 1,93 είναι η επιλογή μου . Πιθανή θεωρώ την κόκκινη στο 4,85 αρκεί να μπει ένα γκολ νωρίς για να ανάψει το παιχνίδι όπως και ο κόμπος στο 11.

ΣΤΕΑΟΥΑ-ΚΛΟΥΖ

Το αφιάφορο μεν αλλα ντέρμπι δε της Ρουμανίας. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες προς το παρον.Αν βγουν παίζουμε κόκκινη ,κομπο και το σκετο πέναλτι είναι ήδη διαθέσιμο στο 2,80

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΦΗ

Η κόκκινη είναι στο εξωφρενικό 4,75 και θεωρώ ότι θα την δούμε.Θα φροντίσουν τα κοπέλια. Σφυρίζει ο Τζήλος που ότι βλέπει το δίνει.

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΟΒΕΡ 2.5 ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΡΜΑ 2,25

ΟΒΕΡ 2,5 ΚΑΡΤΕΣ  ΕΜΠΟΛΙ  1,93

Πολύ πιθανή η κόκκινη στο Γαλατά-Μπασακσεχιρ αλλά είναι στο 2,50 και την θεωρώ γελοία απόδοση.Το 7,25 για 2 κόκκινες στο ματς και αυτό αστείο αλλά πιθανό.

Τα πιθανά πέναλτι που μου αρέσουν είναι

Μιλαν-Φροζινόνε

Γιουβέντους-Αταλάντα

Ναπολι-Ίντερ (εδώ μου αρέσει και ο κόμπος κοκ+πεναλτι)