Κάτι πήραμε απο τη χθεσινή μέρα αν και έπρεπε να βγουν και οι δυο βόμβες(βγηκε η μια) για να πληρωθούμε αδρά. Στις κάρτες είχαμε 3 στις 4 προβλέψεις και δεν βγήκε το ματς της Κρασνονταρ με την Πόρτο που είχαμε 4 κάρτες στο 64ο λεπτό και μετά πέσανε οι διακόπτες ενώ θέλαμε άλλες 2 κάρτες για να κάνουμε το 4 στα 4 και να βγάλουμε το ΥΑΝΚΕΕ μας. Κρίμα
Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς του τελευταίου προκριματικού γύρου του Europa League


ΜΟΛΝΤΕ-ΑΡΗΣ
Ξενερωμένοι παίκτες από το ανοργάνωτο ταξίδι, εσωτερικά προβλήματα που αφορούν παλιότερους παίκτες και η ιδιαιτερότητα του χλοοτάπητα θα βγάλουν έναν εκνευρισμό στο γήπεδο από την Ελληνική ομάδα.Συν αυτό θα έχουμε και τον Παντελίδη να κοουτσάρει από την κερκίδα αφήνοντας την ομάδα να οδηγηθεί από τους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κόκκινη κάρτα θα παίξω με απόδοση 4,20 και το οβερ 3,5 κάρτες του Άρη στο χαμηλό 2,12 . Ο Μαριάνι που σφυρίζει δεν έχει πολλές ευρωπαϊκές εμπειρίες αλλά έχει το χαρακτήρα να σφυρίξει ότι δει και να πράξει αναλόγως. Οι αγώνες του Άρη σε φιλικά αλλά και ευρωπαϊκά ματς είχαν σχεδόν όλοι πέναλτι που μας προσφέρεται στο 3,40.Ο Μαριάνι τις 4 φορές που έδωσε κόκκινη κάρτα σε αγώνα στις 2 έδωσε και πέναλτι.Ο κόμπος στο 11,00 θα τιμηθεί στο τριξάκι ρίσκου.


Πιουνικ-Γούλβς
Οι Αρμένοι θα αντιμετωπίσουν πολλά ζόρια απέναντι στους Άγγλους και θα πάρουν κάρτες.Αξία έχει το οβερ 2,5 κάρτες για την Πιουνικ με απόδοση 2,05 αφού πρόκειται για μια ομάδα που παίρνει κάρτες.Σφυρίζει και δω Ιταλός,ο γνωστός μας Φάμπρι, ο οποίος στην Ιταλία βγάζει κάρτες.


KΡΑΙΟΒΑ-ΑΕΚ
Μπήκε στη μπούκα της Ουέφα η Κραιοβα μετά τα επεισόδια με την Χόνβεντ και αυτό είναι καλό για την ΑΕΚ αφού ο Ολλανδός Χίγκλερ θα σφυρίξει 40-60.Το έχουμε δει το έργο και σε άλλους αγώνες της Ουέφα να πετάει αντιεμπορικές ομάδες ή ομάδες που δεν τυγχάνουν του σεβασμού της εκτός οργανώσεων με διακριτικό τρόπο. Πέναλτι θα παίξω στο ματς στο 3,40. Θα περίμενα την κόκκινη κοντά στο 5,00. Ο Ολλανδός δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ κόκκινη κάρτα σε ευρωπαϊκό αγώνα . Αν είχε κόσμο στο γήπεδο και υπήρχε δυνατή ατμόσφαιρα θα έπαιζα κόκκινη αλλά τώρα όχι.


ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
Με το οβερ 1,5 κάρτα στο ημίχρονο θα ασχοληθώ αφού ο Σλοβάκος Γκλόβα παίρνει δεύτερο αγώνα καπάκι μετά την πετυχημένη διαιτησία του με 12 κίτρινες και μια κόκκινη στο προηγούμενο αγώνα που έπαιξε πριν μια εβδομάδα. Βενσπιλς και Γκιμαράες παρόλο που είχαν εύκολους αντιπάλους στην προηγούμενη φάση πήραν κάρτες στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορώ να προσπεράσω το 1,87 που προσφέρεται για το οβερ 1,5 κάρτα στο πρώτο ημίχρονο.


ΑΟΥΣΤΡΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Τα ματς του Απόλλωνα είναι επεισοδιακά. Βγάζουν κόκκινες,πέναλτι και γενικά έχουν ψωμάκι για μας που ψαχνόμαστε με τέτοια bet. Ίσως να αρέσουν και στους Κύπριους…Με διαιτητή τον Ιράτι από την Ιταλία θα ρισκάρουμε στην κόκκινη κάρτα με απόδοση 4,25 και στον κόμπο κόκκινη και πέναλτι στο 10,00. Για όσους παίζουν κάρτες ΝΑΙ στο οβερ 5,5 κάρτες στο ματς στο ΦΤΩΧΟ 1,87.


ΒΑΝΤΟΥΖ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ
Την U19 να κατεβάσουν οι Γερμανοί θα πάρουν εύκολη πρόκριση. Εδώ ο μπουκ προφανώς βλέπει κάτι σαν φιλικό να γίνεται αν κρίνω από τις αποδόσεις. Το εκπληκτικό 6,50 στο να πάρει η Βαντούζ οβερ 1,5 κάρτες στο ημίχρονο απορώ πως το έβγαλε όταν η Βαντούζ έχει πάρει στην καλύτερη περίπτωση έστω και μια κάρτα σε όλα τα πρώτα ημίχρονα της;Θα το ποντάρω και ας χάσω. Το πέναλτι στο 3,05 θα τιμηθεί όπως και το οβερ 3,5 κάρτες στον αγώνα με τον Άγγλο Τιερνι να σφυρίζει και να δίνει αυτό που πρέπει. Η κόκκινη κάρτα είναι στο 6,75 και η απόδοση είναι λάθος.


ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Ωραία. Εδώ έχουμε ένα Κροάτη διαιτητή που έχει το απόλυτο στο οβερ 1,5 κάρτα στο ημίχρονο και η απόδοση που μας δίνεται είναι 2,00. Τα λάθη πληρώνονται λέει μια παροιμία…

Τι θα παίξω

Τριάδα καρτών συνολική απόδοση 7,67

Λουκέρνη-Εσπανιολ οβερ 1,5 κάρτα στο ημίχρονο

Βεντσπιλς-Γκιμαραες οβερ 1,5 κάρτα στο ημίχρονο

Πιουνικο-Γουλβς οβερ 2,5 κάρτες για την Πιουνικ

ΥΑΝΚΕΕ (2-3-4) συνολικής απόδοσης 470,59

Μόλντε-Άρης κόκκινη κάρτα

Κραιοβα-ΑΕΚ πέναλτι στο ματς

Βαντούζ-Αιντραχτ πέναλτι στο ματς

Αούστρια-Απόλλων κόκκινη κάρτα

Τριξάκι βόμβες(παίζουμε και μονά αποδεκτά) με απόδοση 2730

Μόλντε-Άρης κόκκινη και πέναλτι

Αουστρια-Απόλλων κόκκινη και πέναλτι

Βαντούζ-Αιντραχτ κόκκινη και πέναλτι