Συνέχεια από τη χθεσινή μέρα των προκριματικών και σήμερα συναντάμε μερικούς αγώνες που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον. Τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ιταλία τον σφυρίζει ο Άγγλος καρτάκιας Τέιλορ που είναι σταθερό αλογάκι στις επιλογές μας και σπάνια μας έχει διαψεύσει.

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ
Οι ομάδες του Άγγελου παίζουν με ψυχή και σήμερα στο κατάμεστο ΟΑΚΑχαχαχα είναι ευκαιρία οι παίκτες μας να παλέψουν απέναντι σε ένα μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω τους Ιταλούς να παίξουν ποδόσφαιρο και τους Έλληνες να παίξουν μπάλα για όποιον γνωρίζει την διαφορά. Στο 6,50 βρίσκουμε το οβερ 4μιση κάρτες την Ελλάδα στο παμεστοιχημα και το οβερ 3,5 κάρτες για την Ελλάδα στο 4,75 στην στοίχημαν. Αξία έχει το πέναλτι και κόκκινη στο 18,50 που θα το βάλουμε στο σημερινό Τριξάκι μας

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ
Ο Σκωτζέζος Μάντεν σφυρίζει στο Ρεκιαβικ. Το καμάρι των Χάιλαντς. Κοίταξα την ενδεκάδα της Αλβανίας που θα έχει τους “δικούς” μας Μπάσα,Κάτσε και ίσως να δούμε και τον Μιχάι. Η κόκκινη προσφέρεται μόνο στην στοιχιμαν στο 5,20 ενώ το παμεστοιχημα δεν έχει κάρτες για το συγκεκριμένο ματς(γιατί άραγε; Οβερ 2μιση κάρτες στην Αλβανία στο 1,80 είναι η επιλογή από το ματς συν την κόκκινη.Έχω και Xhaka μη ξεχνιέστε…

ΑΡΜΕΝΙΑ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ
Η καρτολάγνα ομάδα του Λιχτενστάιν πάει στην Αρμενία για να φύγει με λίγα στην πλάτη της. Μη νομίζετε οτι και οι Αρμένιοι είναι ήσυχα παιδιά. Κλωτσάνε μια χαρά. Είναι το δεύτερο ματς ανδρών που θα σφυρίξει ο Βούλγαρος Ποποφ αφού συνήθως σφύριζε εθνικές μικρότερων κατηγοριών αλλά με αρκετές κόκκινες. Το 6,20 στην κόκκινη θα παιχτεί όπως και το κόκκινη και πέναλτι στο 14,25. Οι ερασιτέχνες παίκτες του Λιχτενστάιν αρχίζουν και κλωτσάνε μετά τα 30 λεπτά λόγω κούρασης.Για όσους παίξετε στο live ψωμί έχει το δεύτερο ημίχρονο σε γκολ και κάρτες και επιλογή πέναλτι σε υψηλότερες αποδόσεις. Το Σεπτέμβριο στην Αρμενία το Λιχτενστάιν έχασε με 2-1 και δέχθηκε κόκκινη κάρτα.


ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ
Ξεκινάμε με τον άρχοντα του αγώνα τον Πολωνό Στεφάνσκι που στους τελευταίους 4 αγώνες που σφύριξε για προκριματικά έβγαλε 3 κόκκινες κάρτες. Την επιλογή των καρτών δεν την έχει η στοιχιμαν!!!Στο παμεστοιχημα θα την βρείτε την κόκκινη στο 5,25!!!Θέλετε και ανάλυση;Δεν νομίζω.


ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΑΝΔΟΡΑ
Ο μονόφθαλμος με τον τυφλό θα παίξουν σήμερα και η επιλογή μου είναι το οβερ 2μιση κάρτες στην Ανδόρα που δίνει 2,17 στην στοίχημαν. Με μέσο όρο καρτών στα εκτός ματς τις 4 κάρτες για την Ανδόρα η απόδοση είναι σούπερ και θα παιχτεί στην βασική δυάδα σήμερα.


ΣΚΩΤΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ
Θα ψηνομουν πααααααρα πολύ να παίξω την κόκκινη κάρτα στο συγκεκριμένο ματς αν δεν σφύριζε ο Νορβηγός Νίλσεν .Στο 6,20 είναι η κόκκινη προτείνω να δείτε συμπεριφορά του αγώνα και ανάλογα να την παίξετε ή όχι.

ΒΑΣΙΚΗ ΔΥΑΔΑ Απόδοσης 3,91
ΟΒΕΡ 2ΜΙΣΗ ΚΑΡΤΕΣ ΑΛΒΑΝΙΑ 1,80
ΟΒΕΡ 2ΜΙΣΗ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΔΟΡΑ 2,17

ΤΡΙΧΙΕ ΡΙΣΚΟΥ ΚΟΜΠΩΝ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 4487

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 18,50

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 14,25

ΑΡΜΕΝΙΑ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ 14,25

Τις επιλογές για τις κόκκινες κάρτες σας τις έγραψα. Μπορείτε να διαλέξετε εσείς τον τρόπο που θα τις παίξετε μιας και κάποιες είναι διαθέσιμες στην στοιχιμαν και κάποιες διαθέσιμες στο παμεστοιχημα.