Δεν βοήθησε η ροή των αγώνων χθές για να δούμε συναρπαστικά ματς γεμάτα κάρτες και έτσι πήγαμε άπατοι με 1 στα 3 σημεία.

Η Β Γαλλίας μέχρι στιγμής δεν έχει διαθέσιμες κάρτες και είναι αξιοπερίεργο γιατί.

Θα ασχοληθούμε με ένα καλό σημείο με καλή απόδοση και αυτό δεν είναι άλλο από το ματς της Μπρέσια με την Βενέτσια. Αν δεν υπήρχε ο διαιτητής Μασσιμι δεν θα ασχολιόμουν ΑΛΛΑΑΑΑΑ που λέει και ο φίλος μου ο Κουλιανός όταν ένας διαιτητής έχει 6 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 8 ματς δεν μπορείς εύκολα να προσπεράσεις το 5,00 που δίνει η απόδοση της κόκκινης κάρτας. Μη ξεχνάμε ότι και οι δύο ομάδες καίγονται αν και πιστεύω ότι η Βενέτσια περισσότερο καίγεται για το επόμενο αγώνα «θανάτου» με την Φότζια. Συνήθως η Μπρέσια μένει πίσω στο σκορ και τα γυρίζει. Αυτό βοηθάει στις κάρτες. Άντε να δούμε και καμιά κόκκινη ρε Μπρέσια.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Σκληρή η Τενερίφη μας έχει δώσει κάρτες στο παρελθόν και θα συνεχίσει να δίνει. Η Χιχόν είναι αδιάφορη και οι παίκτες παίζουν για το τομάρι τους. Το αδιάφορο ματς το σφυρίζει εκείνο το πέταμα που δεν έδινε κόκκινη κάρτα με τίποτα σε ένα Μάλαγα-Οβιέδο που έμεινε στις 7 κίτρινες κάρτες και μείς με το δελτίο στο χέρι. Το οβερ 5μιση κάρτες στο 2.25 έχει αξία και είναι επιλογή.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε το ΣΚ που έρχεται και προβλέπεται ΣΥ-ΝΑ-ΡΠΑ-ΣΤΙ-ΚΟ για κάρτες.