Το αμαρτωλό παρελθόν κάποιων ομάδων θα μας απασχολήσει σήμερα με τις αποδόσεις των αγώνων να είναι μεν χαμηλές για τα δικά μας δεδομένα αλλά και πολύ πιθανές.

ΟΦΗ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το μίσος μεταξύ των οπαδών είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. 4 αγωνιστικές πρίν το τέλος του πρωταθλήματος και οι δυό παλεύουν για την παραμονή σε έναν αγώνα που θα διευθύνει ο Κομίνης. Με λίγα λόγια η ΚΕΔ ρίχνει μια βόμβα σε ένα ηφαίστειο που όχι απλά ξυπνάει αλλά είναι λίγο πριν εκραγεί. Στο 2,70 η κόκκινη και στο 9 οι δύο κόκκινες. Προσωπικά είναι το πιο δυνατό μου σημείο για σήμερα και το έχω παίξει από την πρώτη στιγμή που ήταν διαθέσιμο.

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

Πέναλτι,πέναλτι πέναλτι.Θα το φωνάζω όσο πιο δυνατά μπορώ.ΠΕΝΑΛΤΙ στο ματς στο 3,20 και πέναλτι και κόκκινη στο 10. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ΑΕΛ φυσικά. Σφυρίζει ο αδερφός μας Χριστοφή που αν χρειαστεί θα δώσει και 2 και 3 πέναλτι όσα θα χρειαστεί για να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ.

ΚΑΡΠΙ-ΠΑΝΤΟΒΑ

Όσο και να χτυπιούνται,όσο και να μάχονται δεν πρόκειται να μείνουν στην κατηγορία. Είναι οι χειρότερες ομάδες και δίκαια βρίσκονται εκεί που είναι στις 2 τελευταίες θέσεις. Το μόνο που έμεινε είναι η τιμή να μην βγούν τελευταίες και όταν πρόκειται για την τιμή τότε δεν υπάρχει σαβουαρ βιβρ στην μάχη. Στο 4,15 η κόκκινη θα τιμηθεί δεόντως.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΑΛΑΓΑ

Αν θέλει να κρατήσει την απευθείας άνοδο η Γρανάδα θα πρέπει να το πάρει το ματς. Η Μάλαγα δεν είναι κακή ομάδα και μπορεί για το καλύτερο και το χειρότερο. Της έχουν χαριστεί πολλές κάρτες από τους διαιτητές στα προηγούμενα ματς ενώ έχει σκληρούς παίκτες. Ποντάρω στην κόκκινη στην κρισιμότητα του αγώνα και για τους δυο αφού και η Μάλαγα κυνηγάει την άνοδο 3 πόντους πίσω από την δεύτερη θέση. 4,15 και εδώ η κόκκινη και όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Τέλος.

Βλέπω να έχουν πέναλτι τα ματς ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ και ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΙΛΑΝ.Οι αποδόσεις είναι 2,95 στο Γερμανικό και 3,60 στο Ιταλικό. Κάτι μου λέει ότι θα βγούν και τα δυο και η δυάδα δεν πληρώνει λίγα. 10,62 είναι αυτό

ΣΥΝΟΨΗ

ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΣ

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΙΛΑΝ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ10,92

ΤΡΙΧΙΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΟΦΗ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΚΑΡΠΙ-ΠΑΝΤΟΒΑ

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΑΛΑΓΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ 46,50

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΥΑΝΚΕΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ -ΑΠΟΕΛ

Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΥΑΝΚΕΕ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ 149 ΑΠΟΔΟΣΗ

ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΩΝ

ΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟ ΟΦΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

2 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΙΛΑΝ

2 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

*ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΥΑΝΚΕΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ,ΘΕΛΩ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.*