Λίγες οι επιλογές μας σήμερα μιας και το κυρίως μενού ήταν χθες.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
Το ντέρμπι της Λισσαβόνας μετακομίζει στο Αλγκάρβε,το παραθαλάσσιο θέρετρο των Πορτογάλων. Στη Πορτογαλική Μύκονο θα δούμε να βγαίνει o κόμπος κόκκινη κ πέναλτι με τη μικρότερη απόδοση που έχουμε δει ποτέ στο 7,50!!! σκέτη κόκκινη είναι στο 2,75 και αν θέλετε μεγαλύτερη απόδοση θα την βρείτε στο live μέχρι το 15-20ο λεπτό.


ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ-ΚΡΑΙΟΒΑ
Με την κόκκινη θα ασχοληθώ σ αυτό το ματς και κάτι μου λέει οτι η Χερμαν θα κάνει την πρώτη της νίκη που θα βολέψει να κοπούν βαθμοί από την Κραιοβα που δεν την κοιτάζουν κ με καλό μάτι οι μεγάλοι. Η κόκκινη στο 4,00 είναι ανεκτικά καλή απόδοση.


ΑΝΤΒΕΡΠ-ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Γειτονικό ματσάκι με την Αντβέρπ στο ρόλο του πελάτη της Μπέβερεν σε μόνιμη φάση. Πέφτει κλοτσιά,έχει κάρτες το ιστορικό τους και ο Μπουκάτ που σφυρίζει δεν έχει πολλές αναστολές με τις κόκκινες κάρτες. Στο 4,45 η κόκκινη θα στηριχτεί.


ΓΑΝΔΗ-ΕΟΥΠΕΝ
Δεν ξέρω τι ζόρια βαράνε οταν παίζουν μεταξύ τους και όλοι οι αγώνες τους έχουν κόκκινη κάρτα. Ίσως να ρωτούσαμε τον ειδικό του Βελγίου τον Μάντζιο. Δεν είναι αδιάφορος καρτολαγνικά και ο διαιτητής που σφυρίζει ο Βίσερ ο οποίος έχει στους αγώνες της Γάνδης μέσο όρο 5+ κάρτες.Το οβερ 4μιση κάρτες στον αγώνα με απόδοση 2,05 είναι λάθος και αξίζει να παιχτεί.


ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5,64
Γανδη Εουπεν οβερ 4,5 κάρτες στον αγώνα
Μπενφικα-Σπορτινγκ κόκκινη κάρτα


ΥΑΝΚΕΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 646,52
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ-ΚΡΑΙΟΒΑ
ΑΝΤΒΕΡΠ-ΜΠΕΒΕΡΕΝ
ΓΑΝΔΗ-ΕΟΥΠΕΝ