Μη νομίζετε ότι λούφαρα χθές. Είχα συναντήσεις με ανθρώπους πανεπιστημιακού στοιχηματικού επιπέδου και συζητήσαμε πολύ προχωρημένες  ιδέες για να εκτοξεύσουμε τα κέρδη μας.

Στα πανεπιστημιακά μας τώρα.

Ο «διδάκτωρ» που θα διευθύνει το Κραιοβα-Βιτορούλ για το Ρουμανικό κύπελλο έχει ένα πάθος. Όχι δεν είναι το ίδιο με αυτό που είδατε στην φωτογραφία. Έχει πάθος με τις κόκκινες.  Στο κύπελλο είναι λίγο πιο ήσυχος αλλά δεν θα έχει πρόβλημα σήμερα να βγάλει για πλάκα μια κόκκινη κάρτα που προσφέρεται στο εξωφρενικό 4,00!!!

Μη ξεχάσω να σας ενημερώσω ότι δίνει και πολύ εύκολα πέναλτι. Δεν μασάει τίποτα. Στο 9,50 το κόκκινη και πέναλτι σε παιχνίδι ταμάμ που λένε για τα πάντα.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΚΙΕΒΟ

Την παρθενιά του σπάει ο Ματζιόνι που μέχρι στιγμής έχει σφυρίξει μόνο στην Β κατηγορία της Ιταλίας. Με την χρήση VAR θα δώσει το πέναλτι που θα γίνει χωρίς να πάρει ρίσκα στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία. Θα μοιράσει το καρπούζι στα ίσα. Ο καταλογισμός 2 πέναλτι πληρώνει 11 και θα το βάλω στο τριξάκι ρίσκου. Η Κίεβο έχει πέσει και το μόνο που κάνουν οι ποδοσφαιριστές της είναι να παίρνουν αχρείαστες κάρτες. Η κόκκινη στο 5,25 είναι λάθος και είναι λόγω της αμφιβολίας ότι ενας διαιτητής στην παρθενική του εμφάνιση θα φοβηθεί να την βγάλει. Εγω λέω ότι θα την βγάλει και θα έχουμε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα ματς που θα τα λέμε στα εγγόνια μας για τα σημεία που πληρωθήκαμε.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Σφυρίζει ο Ρόκι. Ξεκινάμε από αυτό που είναι και βασικό. Ναι ο σιχαμερός δεν μας πλήρωσε στο ματς της Νορβηγίας με την Σουηδία που έδωσε κίτρινη μέχρι και στα σημαιάκια του κόρνερ αλλά θα τον εμπιστευτούμε πάλι και θα τον κάνουμε εξώφυλλο αν βγάλει την κόκκινη στο 4,15. Τη νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους και έχουν τους κατάλληλους παίκτες για να τις πάρουν. Μακελειό σλοιπόν προβλέπεται στο Μπέργκαμο που πολλοί από εσάς θα έχετε ταξιδέψει εκεί με την Ryanair γιατί είστε κουτρόμουτρα.

TRIXIE ME KOKKINEΣ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ  4,15

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΚΙΕΒΟ   5,25

ΚΡΑΙΟΒΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ  4,00

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ TRIXIE 146,54

TRIXIE ΡΙΣΚΟΥ

KΡΑΙΟΒΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ ΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΠΕΝΑΛΤΥ  9,75

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΚΙΕΒΟ  2 ΠΕΝΑΛΤΙ  11,00

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ   ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ   10,00

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ TRIXIE  1387,25