Με το ντέρμπι της Σκωτίας και μερικούς αγώνες που βρήκαμε στο κουπόνι θα ασχοληθούμε σήμερα.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΣΕΛΤΙΚ

Το ντέρμπι της Σκωτίας δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Η βαθμολογική διαφορά και η κατάσταση των ομάδων δεν έχει καμία απολύτως σημασία είτε πρόκειται για τελικό είτε για φιλικό. Κόκκινη στο 3 και 2 κόκκινες στο 10. Στο προηγούμενο ντέρμπι βγάλαμε ακούραστα την μια κόκκινη και η δεύτερη δόθηκε μισό λεπτό μετά τη λήξη και δεν είχαμε πληρωθεί. Ήρθε η ώρα; Στις 2 το μεσημέρι το ματσακι.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Σ αυτό το ματς θα παίξω την απόδοση ,ξέχωρα την σημαντικότητα του αγώνα για την Βαγιαδολίδ αφού η Ράγιο έχει πέσει. Βολεύει ο διαιτητής και δεν θεωρώ ότι θα έχουμε ένα φιλικό ματσάκι που θα βγάζει μάτια. Κάτι πρέπει να πάρει και η Βαγιεκάνο από το ματς. Στο 4,40 η κόκκινη και στο 10 το κόκκινη κ πέναλτι.

ΜΠΕΤΙΣ-ΟΥΕΣΚΑ

Αδιάφορο ματσάκι από αυτά που βγάζουν διαμάντια μερικές φορές και το 5,50 στη κόκκινη είναι ευκαιρία για κάποιον που θέλει να πάει διακοπές πιο γρήγορα και να εκτίσει την ποινή μέσα στη χρονιά ξεκούραστα. Κοπανάω γνωρίζοντας το ρίσκο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΕΜΠΟΛΙ

Η ΑΔΙΑΦΟΡΗ Σαμπντόρια έχει 3 κόκκινες κάρτες στους τελευταίους 4 αγώνες της στα ματς. Τα ματς της Έμπολι έχουν και πέναλτι.Σήμερα κερδίζει η Σαμπντόρια και σώζει την μισητή συμπολίτισσα ή στήνεται και χάνει και κάνει την συμπολίτισσα να τρέμει;  Είναι οξύμωρο να έχει την Κόκκινη και πέναλτι στο 12 ενώ η κόκκινη να είναι ΜΟΝΟ στο 3,70 .Τί μας κρύβουν;Θα το παίξω και θα μάθω στο τέλος.

Για κάρτες over 1,5 στο ημίχρονο το φίλτρο του Mind Score μου βγάζει αρκετούς αγώνες.Διάλεξα να παίξω αυτούς και οι καλύτερες αποδόσεις γι αυτά είναι στο παμεστοιχημα.Υπάρχουν και άλλοι.Μπείτε,δοκιμάστε τη πλατφόρμα με FREE TRIAL 15 ημερών.Θα βρείτε μέσα φίλτρα απ όλους τους tipster του Betshow.

Τορίνο-Σασουόλο

Μπέτις-Ουέσκα

Βαλένθια-Αλαβές