Με το νέο και ανανεωμένο Betshow που ετοιμάζει πολλά αλλά και πολύ πρωτοποριακά πράγματα στο μέλλον θα εγκαινιάσουμε την σημερινή στήλη με τα εμβόλιμα ματσάκια.

Σήμερα θα ασχοληθούμε κυριώς με την Β Ιταλίας που είναι και το φόρτε μας.

ΒΕΡΟΝΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Τις χωρίζουν 6 βαθμοί και μια λίμνη. Η Μπρέσια το είπαμε και παλιότερα δεν είναι ανίκητη και κρατιέται με νύχια και δόντια στην κορυφή. Τα ματς της Μπρέσια έχουν πολλές ανατροπές και οι αγώνες με την Βερόνα πολλές κάρτες. Για την Βερόνα η νίκη είναι μονόδρομος γιατι έρχεται ντέρμπι κ με Παλέρμο ενώ η Μπρέσια έχει πιο εύκολο πρόγραμμα αν και δεν πείθει . Κόκκινη στο 5 απόδοση θα παιχτεί με μεγάλη χαρά και με διαιτητή που θα μας απασχολήσει στο μέλλον στην μεγάλη κατηγορία.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΚΑΡΠΙ

Η χαρά της κόκκινης κάρτας είναι η Κάρπι που είναι αδύνατο να σωθεί. Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ότι αρπάξουν οι παίκτες ,οι συγγενείς και παρατρεχάμενοι της ομάδας από τη φετινή χρονιά θα είναι το μοναδικό κέρδος εκτός της στάμπας του υποβιβασμού. Στο 4,60 η κόκκινη κάρτα.

ΚΡΟΤΟΝΕ ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Πρώτη φορά βλέπω το ύποπτο 46 σε απόδοση να βγούν 2 κόκκινες κάρτες σε αγώνα της Β Ιταλίας. Η κόκκινη είναι στο 5,75 σε ένα ματς που η Κροτόνε καίγεται να γλυτώσει τα μπαράζ και η Περούτζια παλεύει για τα μπαράζ ανόδου. Δηλαδή πώς να μην παίξω απόδοση 46 ρε φίλε για 2 κόκκινες κάρτες στην Β Ιταλίας;;;Δεν είναι εριστικό;;;

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΧΕΤΑΦΕ

Ξέφρενη πορεία η Χετάφε φέτος ενώ οι προσδοκίες της Εσπανιόλ έμειναν στο να σωθεί. Ο Μπούργκος που σφυρίζει βγάζει κόκκινες κάρτες όταν σφυρίζει την Εσπανιόλ και γενικά είναι μπρούκλης δεν τις τσιγγουνεύεται. Μου αρέσει η απόδοση στο 4,25 όπως και το κόκκινη και πέναλτι στο 10.

ΜΙΛΑΝ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Σφυρίζει ο Μπάντι που είναι λιγο απροσάρμοστος λόγω χαρακτήρα. Η Μίλαν πρέπει να δείξει χαρακτήρα προπονητή αν θέλει να πάρει το ματς από την Ουντινέζε που καίγεται. Η κόκκινη δεν είναι απίθανη ουτε και το πέναλτι. Διαλέξτε και πάρτε. Ο συνδιασμός και των δύο θα τιμηθεί στο 12,85.

 TRIXIE ΤΡΙΤΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ με απόδοση 90

ΒΕΡΟΝΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ 4,60

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΚΑΡΠΙ 4,60

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΧΕΤΑΦΕ 4,25

ΤRIXIE ΤΡΕΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ με απόδοση 5911!!!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΧΕΤΑΦΕ ΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΠΕΝΑΛΤΙ   10,00

ΚΡΟΤΟΝΕ ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ   46,00

ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΠΕΝΑΛΤΙ   12,85

Περιμένω να συζητήσουμε τις προτάσεις σας στην σελίδα μου στο Facebook μπάς και βγάλουμε κάποιο λαβράκι.