Συνεχίζεται η κατηφόρα του κουπονιού στις επιλογές καρτών για άλλη μια Παρασκευή αφού στη Β Γαλλίας δεν υπάρχουν διαθέσιμες για στοιχιματισμό.

Πάμε να δούμε τι έχουμε στα υπόλοιπα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΟΡΙΝΟ

Το τοπικό ντέρμπι του Τορίνο δεν μας δίνει κόκκινες τα τελευταία χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ποντάρουμε στο 4,25 που μας δίνεται σήμερα με διαιτητή τον Ορσάτο. Αν θέλει κάτι παραπάνω η Τορίνο πρέπει να χτυπήσει το ματς ενώ η Γιούβε απλά περιμένει να τελειώσει η χρονιά για να φύγουν για διακοπές. Ο Μπασέλι στο 3,50 να πάρει κάρτα μου αρέσει.

ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ-ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Η κόκκινη κάρτα είναι στο 3,85 και είναι άκρως δελεαστική η απόδοση. Οι δύο κόκκινες κάρτες στο 10 είναι πολύ πιθανές.Οι αγώνες τους έχουν μέσο όρο 8 κίτρινες κάρτες και γενικά δεν παίζεται και πολύ ποδόσφαιρο. Το οβερ 6μιση κάρτες στο 2,15 είναι πολύ πιθανό. Θα ασχοληθώ με τις κόκκινες.

ΓΚΑΣ ΜΕΤΑΝ-ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ

Η Μετάν είναι θεωρητικά αδιάφορη ενώ η Χερμανσταντ θέλει τη νίκη μπας και σωθεί απευθείας. Οι κάρτες θα πάνε στην Χερμανσταντ. Δεν ξέρω τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους αλλά το πέναλτι μου βρωμάει πολύ στο 3,20 όπως και τα 2 πέναλτι στο 14 που είναι εριστική απόδοση. Η κόκκινη είναι στα ίδιο line με της Κονκόρντια στο 3,85. Ίσως να έχουμε ομορφιές σήμερα.