Όλα για όλα για την παρέα του Μέσσι σήμερα απέναντι στο μαχητικό Κατάρ. Η νίκη είναι επιβεβλημένη αν θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση ακόμα και σαν καλύτερη τρίτη ομάδα. Η Κολομβία είναι ήδη περασμένη πρώτη και δεν θα σκάσει και πολύ για την νίκη αλλά θεωρώ θα κάνει συντήρηση δυνάμεων.

ΚΑΤΑΡ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Ο Χιλιανός διαιτητής Μπασκουνάν σφυρίζει τον αγώνα. Μιλάμε για τον απόλυτο γαμπρό κάθε πεθεράς. Ησυχος μέχρι εκεί που δεν πάει. Την τελευταία του κόκκινη κάρτα σε διεθνή αγώνα την έδωσε τον Μάρτιο του 2017!!!Φλώρος. Στο VAR θα είναι ο επίσης Χιλιανός Βάργκας ,πεναλτάκιας που τις κάρτες τις έχει ψωμοτύρι και ήταν διαιτητής του αγώνα της Αργεντινής με την Κολομβία. Το έργο το γνωρίζετε όσοι έχετε δει τους αγώνες και το σπρώξιμο πάει σύννεφο. Πέναλτι στο 2,95 θα είναι η επιλογή μου και θα ποντάρω και λίγα χρήματα στα 2 πέναλτι με απόδοση 10,00 μιας και έπεσε δάχτυλο απο τον Μέσσι για να κατέβει με 2 επιθετικούς η Αργεντινη και αυτός να παίξει απο πίσω τους.Η σπαστή τρίπλα του Αγουέρο θεωρώ ότι θα δεχτεί τάκλιν-πέναλτι και θα μας πληρώσει. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην δούμε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο αυτό το αστείο του ποδοσφαίρου,τον άνθρωπο με τα δύο αριστερά παπούτσια,το ψέμα με ποδοσφαιρική φανέλα τον Ντι Μαρία.


ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
Η μόνη ενδιαφερόμενη ομάδα είναι η Παραγουάη αφού οι Κολομβιανοί ότι και να γίνει έχουν περάσει πρώτοι. Στους δυο αγώνες που έπαιξαν στο Κόπα Αμέρικα κέρδισαν πέναλτι και στους δυο. Στους δυο αγώνες που έπαιξαν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο οβερ 1,5 κάρτες και το 1,80 που βρίσκουμε σε απόδοση είναι καλό αφού ο Περουβιανός Καρίγιο Καζανόβα που σφυρίζει είναι καρτάκιας. Στο VAR είναι ο τούμπανος Βραζιλιάνος σφίχτης ο Νταρόνκο που χρειάστηκε VAR για να υποδείξει απευθείας κόκκινη κάρτα σε δολοφονικό χτύπημα που αρχικά είχε δώσει κίτρινη. Δεν περιμένω κάποια απευθείας κόκκινη απο το VAR αλλά περιμένω πέναλτι στο 3,20 . Αν η Κολομβία κατέβει να παίξει το παιχνίδι στα ίσα όπως όλα τα ματς ίσως να έχουμε και δυο πέναλτι που πληρώνει 10,00.