Με λύπη βλέπω ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες για στοιχηματισμό καρτών στις Β κατηγορίες της Ιταλίας και της Ισπανίας τις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Μη ξεχνάμε ότι οι εταιρίες έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι οπότε αναγκαστικά χορεύουμε στο δικό τους ρυθμό. Πάμε να δούμε τι βρήκαμε από το υπόλοιπο κουπόνι.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΛΑΒΕΣ

Στη μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου οι δυο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Η Μπιλμπάο έχει περισσότερες πιθανότητες. Γειτονικό ντερμπάκι που σφυρίζει ο δικός μας Χέσους Χιλ. Η κόκκινη στο 3,90 θα τιμηθεί δεόντως όπως και ο κόμπος κόκκινη κ πέναλτι.

ΛΕΓΑΝΕΣ-ΘΕΛΤΑ

Η φρενίτιδα του Φρουρου με τον Ιάγκο Άσπας συνεχίζεται. Το ματς είναι πολύ αμφίρροπο και το line στις κάρτες πολύ χαμηλό για τέτοιας σημαντικοτήτας αγώνα. Ασε που σφυρίζει και ο Μουνουέρα που δεν είναι φειδωλός στην κάρτα όταν παίζουν μικρομεσαίες ομάδες. Το οβερ 5μιση κάρτες στο 2,05 μου αρέσει πολύ και το θεωρώ ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΟ. Η κόκκινη στο 4,75 είναι επίσης σημείο που θα το ποντάρω.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΙΜΠΑΡ

Πέναλτι στο ματς και πολύ πιθανό να το πάρει η Βαλένθια. Στην πρώτη ευκαιρία θα το δώσει ακόμα και με τον ΑΒΑΒΑΡ τρόπο. 3,20 όποιος θέλει ακολουθεί. Αν βρείτε ικανοποιητική απόδοση στο οβερ 2μιση κάρτες Ειμπαρ παίξτε το. Ίσως και οβερ 3μιση να πάρει.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΧΕΤΑΦΕ

Σφυρίζει ο Πριέτο ο πεναλτάκιας. 3,20 η απόδοση στο πέναλτι που την περίμενα και στο 2,75. Τα δύο πέναλτι στο 10 για τον συγκεκριμένο διαιτητή είναι απόδοση κελεπούρι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΕΜΠΟΛΙ

Αγώνας δίχως αύριο στην πόλη που δοξάστηκε ο Ζαγοράκης. Η  Έμπολι  δεν είναι το εύκολο θύμα που θεωρούν πολλοί. Θα χρειαστεί μια μικροσφαγή για να χάσει και θα πρέπει να βάλει το χεράκι του ο Βάλερι. Το οβερ 1μιση κάρτα στο ημίχρονο στο 1,75 είναι αποδεκτό. Το να βγει κόκκινη κάρτα στον αγώνα στο 5,20 είναι υπερβολικό και θα ποντάρω στην απόδοση και την κρισιμότητα του αγώνα.

ΣΠΑΛ-ΤΖΕΝΟΑ

Οι δυο τελευταίοι τους αγώνες είχαν κόκκινη και πέναλτι. Στο 11,00 η απόδοση θα τιμηθεί. Προσοχή.Σφυρίζει ο Μάσα που είναι πεναλτάκιας και δεν θα έχει πρόβλημα να δώσει και 2 πέναλτι.Σπαλ και Τζένοα έχουν δώσει ουκ ολίγα δικαιώματα για τέτοια σημεία οπότε θα τα στηρίξουμε.

ΥΑΝΚΕΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΛΑΒΕΣ

ΛΕΓΑΝΕΣ-ΘΕΛΤΑ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΕΜΠΟΛΙ

ΣΠΑΛ-ΤΖΕΝΟΑ

ΤΡΙΧΙΕ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΣΠΑΛ-ΤΖΕΝΟΑ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΧΕΤΑΦΕ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΙΜΠΑΡ

ΚΟΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΣΠΑΛ-ΤΖΕΝΟΑ