Κυπελλάκια θα μοιραστούν σήμερα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης μιας και έχουμε ουκ ολίγους τελικούς να γίνονται σε ουδέτερα γήπεδα αλλά και ένα ματσάκι για την κούρσα ανόδου με το οποίο θα ασχοληθούμε.

ΧΑΡΤΣ-ΣΕΛΤΙΚ

Τελικός που αν κερδίσει η Χάρτς πάει Ευρώπη ενώ η Σέλτικ θέλει να γράψει το τρεμπλ μιας κ σηκωσε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Σφυρίζει ο Μακόλουμ που είναι ο δήθεν αδέκαστος Μπάρας της κατηγορίας με μια έφεση να δίνει πέναλτι στην Σέλτικ.  Η κόκκινη στο 5,25 είναι value και θα την βρούμε και λίγο παραπάνω στο live . Ο κόμπος κόκκινη και πέναλτι στο 14 θα παιχτεί ως μονό αποδεκτό.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΠΟΡΤΟ

Να σώσουν τη χρονιά με ένα τίτλο και οι δύο ομάδες αφού η Πόρτο έχασε τον τίτλο ενώ η Σπόρτινγκ βγήκε 3η. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο της Εθνικής κοντά στην Λισσαβόνα. Πριν μια εβδομάδα σε αδιάφορο παιχνίδι στο Οπόρτο είχαμε δυο κόκκινες και πολλές μανούρες. Σήμερα που παίζονται πολλά περισσότερα θα ποντάρουμε στην κόκκινη που την βρίσκουμε στο 3,30 και τον κόμπο με πέναλτι στο φτωχό 8,50.

ΑΣΤΡΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ

Στην πατρίδα μου το Πλοέστι θα γίνει ο τελικός του Ρουμάνικου κυπέλου. Από αρχές του 18 μέχρι και σήμερα οι ομάδες έχουν αναμετρηθεί 7 φορές για το πρωτάθλημα και είχαμε 4 κόκκινες κάρτες ΟΛΕΣ στο πρώτο ημίχρονο.  Στο 3,65 η κόκκινη κάρτα στο φτωχό 10 οι δύο κόκκινες. Ξενίζει ο διαιτητής που δεν δείχνει εύκολα κόκκινες αλλά σε ένα τελικό που όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω του δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς στο σκληρό παιχνίδι.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Θα τα δώσει όλα η Τσιταντέλα για να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Μπενεβέντο που και καλύτερη ομάδα είναι και έχει και το 2-1 υπερ της από το πρώτο αγώνα που είχαμε την κόκκινη κάρτα στην Τσιταντέλα και δώσαμε εδώ στο Betshow. Τελευταίο ματς για την Τσιταντέλα που δεν πρόκειται να προκριθεί αφού ότι υπέρβαση ήταν να κάνει την έκανε. Η κόκκινη κάρτα είναι αποδεκτή στο 4,33 .

Δεν ξέρω τι θα ψηφίσετε αύριο αλλά εγώ θα ψήφιζα άνετα την Nicoleta Vaculov για τις Ρουμάνικες εκλογές και μάλιστα δαγκωτό. Εσείς θα δαγκώνατε..εεεε ψηφίζατε;;;