Ενώ στους ομίλους πήγαμε τρένο στα προημιτελικά και στα ημιτελικά τα διαιτητικά σκάνδαλα μας πήγαν άπατους. Άλλωστε το είχαμε προβλέψει ότι θα υπάρχει συγκεκριμένη αβάντα σε συγκεκριμένη ομάδα για την πορεία της τον τελικό ΑΛΛΑ όχι αυτό το πράγμα. Τα δεδομένα για την ομοσπονδία δεν είναι καλά και υπάρχει τρομερή πίεση σε διαιτητές μετά τις σκανδαλώδεις αποφάσεις κάποιων διαιτητών να μην χρησιμοποιήσουν το VAR ενώ τους ζητήθηκε, αλλά και την συνεχόμενη χρησιμοποίηση ανίκανων διαιτητών να διαχειριστούν μεγάλους αγώνες ενώ οι ικανοί ήταν είτε στο VAR ως βοηθοί είτε στην κερκίδα.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΧΙΛΗ

Η μεγάλη παραπονούμενη του τουρνουά σήμερα αντιμετωπίζει την δυνατή Χιλή που έκανε την έκπληξη και αποκλείστηκε από το Περού. Στο στραγάλι ο Παραγουανός Βιβάρ και στο VAR θα είναι ο Χάρο που για άλλη μια φορά τον αχρηστεύουν σε ένα γραφείο με 6 τηλεοράσεις. Οι αγώνες μεταξύ τους έχουν πολύ κάρτα και η απογοήτευση του τελευταίου αγώνα στο τουρνουά θεωρώ ότι ίσως να φέρει μια μορφή διαμαρτυρίας για τις ομάδες αφού είναι από τις δυσαρεστημένες του Κόπα Αμέρικα. Το πέναλτι στο 2,75 θα δοθεί ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουμε δύο πέναλτι στον αγώνα που έχει απόδοση 9,00 στηρίζοντας την εντολή του Χάρου που θα είναι στο VAR και κανείς δεν θα μπορεί να τον αμφισβητήσει μετά τα σκηνικά των προηγούμενων αγώνων. Στο θέμα των καρτών θεωρώ ότι θα έχουμε και κόκκινη που πληρώνει στο ποταπό 4,15 αφού θα έχουμε τυπικότητες με κίτρινες κάρτες σε όλα τα μαρκαρίσματα. Ο Παραγουανός Βιβάρ είναι τυπολάτρης και δεν θα θελήσει να παίξει το κεφάλι του και να γίνει δαχτυλοδεικτούμενος στην Λατινική Αμερική όπως ο εμετικός Κολομβιανός Ζαμπράνο που τα έκανε μαντάρα στον ημιτελικό της Αργεντινής με την Βραζιλία. Κόκκινη και πέναλτι πληρώνουν 9,00 και θα τιμηθεί δεόντως!!!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ –ΠΕΡΟΥ

Εγώ αν ήμουν Βραζιλιάνος δεν θα κατέβαινα στην παραλία του Ρίο να πανηγυρίσω ένα στημένο κύπελλο. Θα κατέβαινα μόνο και μόνο για να βρω καμιά εκστασιασμένη γκόμενα και να την «φορτώσω» εκμεταλλευόμενος την χαρά της και την ανεβασμένη της λίμπιντο που θα δει τον Άλβες να σηκώνει το βρώμικο τρόπαιο. Η διοργάνωση συνεχίζει την εγκληματική της δράση ορίζοντας τον Τομπαρ να διαιτητεύσει τον αγώνα .Είναι αυτός που είχε δώσει στην αρχή ανύπαρκτο πέναλτι για τη Βραζιλία που το μετέτρεψε σε απευθείας κόκκινη κάρτα και φάουλ έξω από την περιοχή στο ματς με την Παραγουάη που τα είχε βρει σκούρα η σελεσάο. Είναι καρτάκιας και το οβερ 5,5 στις κίτρινες κάρτες με απόδοση 2,15  θεωρώ ότι θα βγει νεράκι. Το οβερ 2μιση κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 3,65 στο παμεστοιχημα και θα τιμηθεί. Το πέναλτι είναι στο 2,75 και θα τιμηθεί επίσης. Δεν θα μασήσει να δώσει κόκκινη κάρτα που πληρώνει 4,15 εκπληρώνοντας την αποστολή του με επιτυχία.

Οι δύο δυάδες που θα παίξω είναι

Πέναλτι και στα δυο ματς με απόδοση 7,56

Πέναλτι και κόκκινη και στα δυο ματς με απόδοση 76,50

Υγ)Για το Κόπα Άφρικα έχει γίνει μια προεργασία και χθες η κόκκινη που δώσαμε ραδιοφωνικά βγήκε στην παράταση αν και έπρεπε να βγει στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι αγώνες ζωήρεψαν και από Δευτέρα θα ασχοληθούμε αρκετά με συγκεκριμένους αγώνες που έχουμε σταμπάρει διαιτητές αλλά και ομάδες. Περιμένω τα σχόλια σας στην μεγάλη παρέα πεναλτοκαρτολάγνων που έχουμε φτιάξει στο FACEBOOK στην σελίδα Ο Καρτάκιας για να ανταλλάζουμε απόψεις και προγνωστικά.