Με τους ημιτελικούς αγώνες του Κόπα Άφρικα θα ασχοληθούμε σήμερα όπου έχουμε δυνατούς αγώνες αφού όλες οι ομάδες μπορούν να υπολογιστούν ως φαβορί για την κατάκτησή του.


ΑΛΓΕΡΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ
Δυνατό ματσάκι προβλέπεται με δυο ομάδες που παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και βγάζουν μεγάλα σκόρ αλλά και πέναλτι πολύ συχνά. Σφυρίζει ο έμπειρος Γκασάμα που έχει δώσει πέναλτι με την βοήθεια του VAR στο Μουντιάλ. Στο 3,20 το πέναλτι θα τιμηθεί. Δεν είναι καρτάκιας αλλά ότι δει θα το δώσει.Οι Νιγηριανοί δεν παίζουν σκληρά όσο οι Αλγερινοί. Το 2,90 στο οβερ 2μιση κάρτες για την Αλγερία είναι λογική απόδοση για όσους θέλουν να παίξουν κάρτες στο συγκεκριμένο αγώνα.


ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΤΥΝΗΣΙΑ
Άλλη μια δυνατή ματσάρα και απορώ γιατί έχουν τέτοια απόδοση στην Τυνησία. Σφυρίζει ο γνωστός Μπάμλακ που ναι μεν έδωσε το πέναλτι στο προηγούμενο ματς της Αλγερίας με την Ακτή Ελεφαντοστού αλλά δεν έδωσε κόκκινη κάρτα ενώ μπορούσε να το κάνει. Το προηγούμενο πέναλτι που έδωσε ήταν υπέρ της Τυνησίας και χωρίς την βοήθεια του VAR. Διαιτητής που σε πληρώνει με πέναλτι δεν τον αφήνεις. Πολύ δυνατή η απόδοση να πάρει η Σενεγάλη οβερ 1,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 5,00 και θα το τιμήσω.

Βόμβες για μονό αποδεκτό τα δυο πέναλτι στο ματς στο 10,00 και Mανέ να σκοράρει και να πάρει κάρτα στο 15,00.


Οι δυάδες που θα παίξω είναι
Πέναλτι και στα δύο ματς με συνολική απόδοση 9,76

Και
Αλγερία οβερ 2μιση κάρτες 2,90
Σενεγάλη να παρει οβερ 1μιση κάρτα στο πρώτο ημίχρονο 5,00
Συνολική απόδοση δυάδας 14,50

Υγ)Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Ρουμανίας όπου έχουμε νέες ομάδες στην κατηγορία και πολλούς νέους διαιτητές. Το παρακολουθούμε καθημερινά και για ότι προκύψει θα έχετε και live ενημέρωση στην σελίδα του FACEBOOK “Ο Καρτάκιας” για τυχόν σημείο. Άλλωστε οι ομορφιές στην Ρουμανία συνήθως γίνονται στο Β ημίχρονο για να πάρουν καλύτερες αποδόσεις οι την γνώση έχοντες.