Άλλη μια εκνευριστική μέρα χθες με αγώνες να έχουν 8 και 9 κάρτες και να μην βγαίνει η κόκκινη. Ειδικά αυτό της Σεβίλλης ήταν άκρως εκνευριστικό.Πάμε για τα σημερινά.

KΛΟΥΖ –ΣΤΕΑΟΥΑ

Στη Ρουμανία ξεχωρίζει το ντέρμπι τίτλου των πλευ οφ  μετάξυ δύο ομάδων που έχουν ΑΡΚΕΤΕΣ κόκκινες κάρτες στα αναμεταξύ τους παιχνίδια και συνήθως τις παίρνουν και οι δύο. Σφυρίζει ο Κόβακς που είναι ο καρτάκιας της Ρουμανίας. Στο 3 η κόκκινη στο 9 οι δύο κόκκινες. Στο γήπεδο περιμένουν 24 χιλ κόσμο κρεμασμένο σαν τσαμπιά από τα κάγκελα αφού με νίκη η Κλούζ μάλλον κλειδώνει το πρωτάθλημα.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ

Όλα για όλα για το ποιος θα σωθεί.Τα Γιάννενα μπορούν 2 νίκες ακόμα. Ο Αστέρας δίνει σήμερα το πρώτο τελικό και έχει μετά έξω τον ΟΦΗ και εντός τον Πανιώνιο. Μόνο με τον Πανιώνιο ελπίζει σε εύκολη νίκη οπότε αν δεν κερδίσει σήμερα ή έστω να πάρει ένα Χ βουλιάζει και πάει στην καλύτερη στο μπαράζ. Η κόκκινη στο 2,65 είναι αστεία σαν ποσοστό . Στο ΤΡΙΧΙΕ ρίσκου θα μπούν οι 2 κόκκινες στο 9.

ΦΕΝΕΡ-ΓΑΛΑΤΑ

Ντερμπάρα στην πόλη των πόλεων. Φέτος οι στόχοι είναι διαφορετικοί αφού η Γαλατά πάει για πρωτάθλημα ενώ η Φενερ για την σωτηρία σε μια χρονιά που δεν θέλει να θυμάται.  Η κόκκινη είναι στο 3 και το βρίσκω λογικό και από άποψη στατιστικής και από αγωνιστική άποψη.Αυτό που ξενίζει λίγο είναι ο διαιτητής αλλά δεν μπορώ να μην το τιμήσω. Αγαπάμε τα ντέρμπι.

ΠΑΝΤΟΒΑ-ΚΟΖΕΝΤΖΑ

Τελείωσε η χρονιά για την Πάντοβα αφού η σωτηρία φαντάζει μακρινή. Η Κοζέντζα δεν θέλει πολλά πονταλάκια για να σωθεί και μαθηματικά. Ομορφιές θα έχουμε σίγουρα.Τώρα αυτό θα είναι ανατροπή,κόκκινη,κόκκινη και πέναλτι…Κάτι από αυτά θα έχουμε. Στο 5,40 η κόκκινη και με διαιτητή που έχει σηκώσει πολύ αμανέ τελευταία και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ

Πέναλτι,πέναλτι πεναλταρααααααααααα. Το φωνάζω να το ακούσετε στο 3,40. Μη ρωτάτε γιατί και πως. Αν θελετε συνδιάστε το με κόκκινη στο 11,50. Μεγάλε Νεστορόφκσι καθάρισε σε παρακαλώ και μπαίνεις εξώφυλλο.

ΚΟΡΔΟΒΑ-ΛΟΥΓΚΟ

Ότι πάρει η Κόρδοβα σήμερα απλά θα δίνει ελπίδες.Ασπιρίνη στον άρρωστο ένα πράμα.Το Λούγκο πάει για το διπλό που το βγάλει από τη δύσκολη θέση προς το παρόν γιατί έρχεται το δύσκολο ματς με την Γρανάδα από το οποίο δεν θα πάρει πόντο.  Οι μεταξύ τους αγώνες έχουν πολλές ομορφιές και ο διαιτητής σήμερα είναι από τα καλόπαιδα που δεν σκέφτεται και πολύ. Στο 3,85 η κόκκινη κάρτα.

ΥΑΝΚΕΕ κόκκινες

ΚΛΟΥΖ-ΣΤΕΑΟΥΑ

ΦΕΝΕΡ-ΓΑΛΑΤΑ

ΚΟΡΔΟΒΑ-ΛΟΥΓΚΟ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ

(Όσοι δεν θελετε να παίξετε Γιαννενα στο φτωχό 2,65 βάλτε το πέναλτι της Μπενεβέντο στο 3,40)

ΤΡΙΧΙΕ ΡΙΣΚΟΥ

ΚΛΟΥΖ-ΣΤΕΑΟΥΑ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ ΚΟΚ+ΠΕΝΑΛΤΙ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ   2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ

(Όσοι θέλετε μπορείτε να βάλετε τις 2 κόκκινες του Φενερ-Γαλατά στη θέση του ματς των Ιωαννίνων ή να το συμπληρώσετε για ΥΑΝΚΕΕ)