Κυριολεκτικά και μεταφορικά τα ξημερώματα θα έχουμε έναν αγώνα που θα θυμίζει πόλεμο. Χιλή και Περού έχουν να λύσουν διαφορές όχι μόνο αγωνιστικά αλλά γεωγραφικά,πολιτικά ενώ έχουν φτάσει πριν 40 χρόνια στα όρια της σύρραξης.


Είδαμε τα ξημερώματα πως οι διαιτητές χρησιμοποιούν το VAR κατά το δοκούν επαληθεύοντας την πρόβλεψη μου πριν από την έναρξη ότι θα πέσει σπρώξιμο στην Βραζιλία. Σήμερα θα έχουμε την συνέχεια των χθεσινών. Τι εννοώ; Θα έχουμε ομορφιές κόμπων (κόκκινη και πέναλτι στο 9,00) και αρκετές κόκκινες στον αγώνα με το φιναλίστ να πηγαίνει αποδεκατισμένος στον τελικό της ανύπαρκτης αγωνιστικά Βραζιλίας αλλά πολύ δυνατής εξωαγωνιστικά.


Θεωρώ οτι στον αγώνα θα έχουμε παραπάνω απο 1 κόκκινη. Ίσως και 2 ίσως και τρεις(Το 2+ δίνει 15,00 στο παμεστοιχημα). Αν βρείτε πουθενά το 3+ κόκκινες ενημερώστε στο FACEBOOK να το τιμήσουμε. Οβερ 6,5 κάρτες στον αγώνα στο 2,60 είναι πολύ πιθανό αφού έβαλαν τον Κολομβιανό Ρολντάν να σφυρίξει σε έναν αγώνα που θυμίζει απασφαλισμό πυρηνικής βόμβας. Στο VAR θα είναι ο επίσης Κολομβιανός πεναλτάκιας Ρόχας.
Για εσάς που στέλνετε μηνύματα και ζητάτε παίκτες για κόκκινη ή να πάρουν κάρτα η απάντηση είναι κόκκινη κάρτα Ζαμπράνο που είναι ο στυλοβάτης και καλύτερος παίκτης του Περού αυτή τη στιγμή και πληρώνει 17,00 αλλά και του Γκερέρο στο 35,00 ειδικά αν το Περού κρατάει την πρόκριση στα χέρια του. Θεωρώ ότι οι διαιτητές θα σφυρίξουν υπέρ του Περού και πρώτη ομάδα που θα πάρει κόκκινη θα είναι η Χιλή (Βιδαλ στο 30,00!!!) και έπειτα το Περού. Πάντως το ματς θα έχει πολύ ψωμί στις κάρτες και ανυπομονώ να το δω.
Ίδωμεν.