Ο Ιταλός διεθνής Ρόκι θα σφυρίξει το σημερινό Αγγλικό εμφύλιο για την κούπα του Europa League.

Ο επιβλητικός και αυστηρός διατητής της Serie A σε ένα Αγγλικό εμφύλιο θα μπορούσε να είναι και πείραμα της ΟΥΕΦΑ αφού από την μια έχουμε δυο ομάδες από το πιο σκληρό πρωτάθλημα του κόσμου όπου οι διαιτητές αφήνουν το σκληρό παιχνίδι, ενώ από την άλλη έχουμε έναν διαιτητή-ορισμό της πειθαρχίας του παιχνιδιού.

Αυτό που θεωρώ πολύ πιθανό είναι να έχουμε πέναλτι στο ματς το οποίο πληρώνει 2,90 αλλά μου αρέσει και το 9,75 στα 2 πέναλτι στην στοιχιμαν. Μη ξεχνάτε ότι Τσέλσι και Άρσεναλ δεν είναι οι τυπικές Αγγλικές ομάδες που απλά σουτάρουν. Πατάνε περιοχή και μάλιστα συχνά και οι επαφές θα είναι σημείο κλειδί αφού υπάρχει και η χρήση του VAR. Συν αυτό έχουν και παίκτες που θα εκβιάσουν το πέναλτι, όπως Ομπαμεγιάνγκ, Ζιρού, Αζάρ και Ιγκουαιν.

Στις κάρτες τώρα. Η τακτική του Ρόκι για να κρατάει έναν αγώνα έχει γίνει πιο προβλέψιμη και από τα τζακ ποτ του τζόκερ τα Χριστούγεννα. Πρώτο ημίχρονο από μια κάρτα σε κάθε ομάδα για να κρατήσει τα μπόσικα και να δείξει ποιος είναι ο άρχοντας του αγώνα και αν ο αγώνας κρίνεται στο γκολ και υπάρχει πίεση μετά το 70 αρχίζει και βγάζει. Στο 1,80 θα βρούμε το όβερ 1μιση κάρτα στο ημίχρονο στο παμεστοιχημα. Επειδή σήμερα όμως έχουμε Λονδρέζικο τελικό θα ρισκάρω στο όβερ 2μιση κάρτες στο ημίχρονο που το βρίσκουμε στο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ 3,55 στο παμεστοιχημα που θεωρώ λάθος απόδοση.

Για τους φίλους που στείλατε μήνυμα αν βλέπω κόκκινη κάρτα στο ματς θα σας πω ότι την βλέπω πολύ πιθανή και το 4,05 στο παμεστοιχημα είναι αποδεκτό. Η φανμπετιά των 2 κόκκινων καρτών στο 20.00 αξίζει της προσοχής μας όπως και των 3 κόκκινων στο εξωφρενικό 75!!!