Τα πρωταθλήματα φτάνουν στο τέλος τους και πολλοί αγώνες θα κρίνουν ποιες ομάδες θα μείνουν στις κατηγορίες και ποιες θα κρατήσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Με αυτούς θα ασχοληθούμε σήμερα.

ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ

Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών για τους Μιλανέζους. Αν φέρουν έστω και ισοπαλία η Αταλάντα την Δευτέρα θα τους περάσει αφού παίζει εντός με την Έμπολι και θα δυσκολέψει το εισιτήριο για το τσου λου. Αν βγεί διπλό η Λάτσιο παίζει δυνατά να κλέψει το εισιτήριο για το τσου λου και γιατί να μην το κάνει αφού έβγαλε και διπλό εκεί μέσα με την Ίντερ. Σφυρίζει ο Ρόκι. Θέλετε και άλλα;4,25 η κόκκινη.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Μετά την χθεσινή ήττα της Γρανάδα, σε ένα ματς που είχε 8 κίτρινες και δεν πληρωθήκαμε την κόκκινη, η Οσασούνα είναι ελαφρώς πιο άνετη αλλά έρχεται ο άσσος της Αλμπαθέτε την Κυριακή που θα την πιάσει στο βαθμό αν χάσει σήμερα. Με νίκη παίρνει σοβαρό πλεονέκτημα για την άνοδο ως πρωταθλήτρια. Η Κορούνια σήμερα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να πάει ψηλά και θα το χτυπήσει το παιχνίδι. Στο 4,75 η κόκκινη κάρτα με διαιτητή που συνήθως βγάζει κόκκινες στο τέλος των αγώνων οπότε θα μπορείτε να την πάρετε και ψηλότερα στο λαιβ αν δεν υπάρξουν κάρτες στο πρώτο ημίχρονο. Εγώ θα  παίξω πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΦΟΤΖΙΑ

Ο θάνατος σου η ζωή μου στην Βενετία σήμερα.  Το ματς θα έχει πέναλτι και κόκκινη που πληρώνει 14!!! Αν είχε και 2 κόκκινες θα το έπαιζα. Στο 5,20 η κόκκινη είναι μεγάλο value bet.

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ

Σφυρίζει ο Ρος που μας πληρώνει συχνά πυκνά. Στο προηγούμενο ματς είχαμε κόκκινη και θεωρώ ότι θα έχουμε και τώρα μιας και η Κρεμονέζε πάει για αποτέλεσμα και τα επόμενα ματς που έχει είναι ΟΛΑ με ενδιαφερόμενους άρα και δύσκολα. Η κόκκινη γιατί είναι στο 6,20 δεν κατάλαβα ποτέ όπως και το κόκκινη κ πέναλτι στο 18. Ίσως γιατί ο Ρος που σφυρίζει έχει να δώσει πέναλτι κοντά στους 6 μήνες αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία να βρίσκουμε το σκέτο πέναλτι στο ματς στο 3,85!!!

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Η διαμαντένια απόδοση της Β Ιταλίας βρίσκεται εδώ και είναι μεγάλη. Πέναλτι στο ματς στο 3,85 με ένα διαιτητή που είναι μεγάλος πεναλτάκιας σε ένα ματς που και οι δύο θα παίξουν για το αποτέλεσμα. Θα βάλω κάπου και τα 2 πέναλτι με απόδοση 20!!!Τέτοια θέλουμε!!!

ΜΑΧΑΔΑΧΟΝΤΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Πήρε αέρα από τις θέσεις υποβιβασμού η Ράγιο ενώ η Τενερίφη δεν έχει γλυτώσει τον κίνδυνο και παίζει με τη φωτιά. Οι παίκτες της Τενερίφης είναι οι σύγχρονοι Καλλιτζάκηδες και λόγω εύνοιας διαιτητών δεν έχουν δει πολλές κόκκινες. Νομίζω ότι το παραμύθι σήμερα πρέπει να τελειώσει και να την δούμε την κόκκινη ίσως και το πέναλτι που συχνά πυκνά βλέπουμε. Όσοι πιστοί στο 4 για κόκκινη και 9,75 για κόκκινη κ πέναλτι.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΕΤΙΣ

Το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας με τεράστια ιστορία και προϊστορία σε κόκκινες κάρτες. Η απόδοση στο 2,63 για κόκκινη είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει τα λεφτά της. Αν αξίζει κάτι είναι το 2 κόκκινες κάρτες στο 8μιση που και αυτό είναι μικρό, το απευθείας κόκκινη στο 9 και το αστείο κόκκινη κ πέναλτι το 8μιση. Θα παίξω 2 κόκκινες κάρτες.

ΑΠΟΕΛ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Πέναλτι στο ματς στο 3,05 και ο συνδυασμός  πέναλτι και κόκκινη στο 11,75 είναι οι επιλογές για την πιο ευνοούμενη ομάδα του πλανήτη (να με συμπαθάτε εκεί στην Κύπρο αλλά εδώ θα διαβάζετε μόνο αλήθειες).

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ-ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ

Τα μεταξύ τους ματς έχουν κόκκινες και συν αυτό δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά οι παίκτες τους. Στο 4,85 η κόκκινη θα τιμηθεί μιας και οι δύο είναι ελαφρώς αδιάφοροι και στα τελευταία ματς βλέπουμε περιέργα πραγματάκια να γίνονται με πολλές κάρτες από το πρώτο ημίχρονο κτλ. Τα βραζιλιανόπαιδα της Σάντα Κλάρα μάλλον είναι αρρωστάκια με το στοίχημα!!!Καρτολαγνοβραζιλιάαααααανοι μουυυυ πληρωστεεεεεεε.

Δυνατή ΔΥΑΔΑ

ΑΠΟΕΛ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΕΤΙΣ   ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΤΟ ΥΑΝΚΕΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ (όσοι δεν έχετε έμπνευση για κάποιο απο αυτά αντικαταστήστε το με την κόκκινη στο Μίλαν-Λάτσιο)

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΦΟΤΖΙΑ

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ-ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ

ΤΡΙΧΙΕ ΡΙΣΚΟΥ

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ   2 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΕΤΙΣ   2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΜΑΧΑΔΑΧΟΝΤΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ ΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΠΕΝΑΛΤΙ

Υγ)Το να βρεις από 600+ αγώνες τα κατάλληλα σημεία ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ και ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πρέπει να καταλάβετε ότι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο και γίνεται τεράστια προσπάθεια να δημιουργηθεί η βάση δεδομένων για να στοχεύσουμε σε ομάδες,παίκτες και διαιτητές που θα  μας απλοποιήσουν  και θα μικρύνουν τον όγκο της δουλειάς μας. Από βδομάδα σ αυτό θα βοηθήσει το mindscore που θα έχει τα κατάλληλα φίλτρα στις κάρτες και θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα για το κουπόνι και που να στοχεύσουμε με πολύ δυνατή στατιστική πρόβλεψη. Προς το παρόν λειτουργώ στο Manual ,στο τηλέφωνο με συνεργάτες εξωτερικού κτλ κτλ. Χαίρομαι όταν βλεπω τις προτάσεις σας στο τοίχο μου στο facebook και θα χαρώ να τις δώ και σήμερα. Πολλές φορές από τον όγκο μας ξεφεύγουν παιχνίδια και γι αυτό είστε εσείς εκεί. Καλή η μασημένη τροφή αλλά εδώ ο σκοπός δεν είναι μόνο να παίζουμε αλλά ΚΑΙ να μάθουμε ΠΩΣ ΝΑ παίζουμε με τις αποδόσεις κτλ κτλ.