Ο ημιτελικός της Μίλαν με την Λάτσιο ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων όπως και κάποιοι αγώνες από Ρωσία και Ισπανία που έχουν κάποιοι καρτολαγνικό ενδιαφέρον.

ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ

Με απόδοση 4,45 στη κόκκινη σε έναν αγώνα χωρίς αύριο αφού ο πρώτος αγώνας έληξε 0-0 και το φαινόμενο παράτασης δείχνει σχεδόν αδύνατο θα ασχοληθώ. Σφυρίζει ο πολύς ο Ματζολένι που έχει πολύ καλή παράδοση στις κόκκινες σε μεγάλα ματς. Στο 1/3 των αγώνων που έχει δώσει κόκκινη κάρτα έχει δώσει και ΠΕΝΑΛΤΙ που το βρίσκουμε στο 12,60. ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ οι μπουκ μέρες που ναι , σχώρα με Θεέ μου.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΕΤΙΣ

Τα καρτολάγνα παλικάρια του Λεβάντε θα αντιμετωπίσουν τα αδιάφορα σκληρά καμάρια της Σεβίλλης σε ένα ματς που ενδιαφέρον έχουν μόνο οι γηπεδούχοι που παλεύουν για τη σωτηρία. Θα έχουμε πολύ κάρτα και μάλιστα για το Λεβάντε που θα βάλει παίκτες να εκτίσουν για το επόμενο ματς που είναι εκτός με την Μπαρτσελόνα και είναι ήδη χαμένο. Η Μπέτις κάνει αγγαρεία ίσως να μας δώσουν κάτι και αυτοί. Ένα κόμπο βρε αδερφέ που λέει και ο φρουρός με κόκκινη και πέναλτι στο πολύ χαμηλό 10!!!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΘΕΛΤΑ

Σφυρίζει ο Μαγιένχο που θα έπρεπε να είναι στην σύνταξη εδώ και χρόνια. Δεν τρέχει δεν προλαβαίνει την ροή του παιχνιδιού και αυτό δεν βοηθάει στις κάρτες. Βοηθάει όμως το VAR που φτιάχτηκε για να διορθώνει τους ανήμπορους σωματικά διαιτητές να μην κάνουν λάθη. Τον βλέπω να σφυρίζει ακόμα 30 χρόνια και να μας χαρίζει όμορφες στιγμές με πέναλτι έτσι όπως το πάει. Πέναλτι στο ματς με απόδοση 3,20. Αν ήταν διαιτητής κάποιος του στυλ του Χεσους Χιλ θα έπαιζα δυνατά για κόκκινη αλλά με τον Μαγιένχο δύσκολα.

 ΓΚΡΟΖΝΙ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Πως είναι δυνατόν η απόδοση στο πέναλτι να είναι στο 4,00 με διαιτητή πεναλτάκια (ουκ ολίγες φορές έχει δώσει και 2 πέναλτι σε ματς) και οι ομάδες να έχουν στα τελευταία 3/5 τους ματς πέναλτι. Θα παίξω την στατιστική σ αυτό το ματς και τα μαθηματικά δεν λένε ψέματα εκτός αν είσαι λογιστής και τα φτιάξεις (μια γκόμενα μου το είπε αυτό να ξέρετε).

ΣΟΣ.Ο Εσκοφ που σφυρίζει στα 4/5 των αγώνων που έδωσε κόκκινη κάρτα τα ματς είχαν και πέναλτι. Δεν είναι διαθέσιμος ο κόμπος στη στοιχιμαν.Γιατιιιιιιιιιι;;;;

ΡΟΥΜΠΙΝ-ΟΥΦΑ

Ζόρια για την Ούφα και μικρότερα ζόρια για την Ρούμπιν. Δόξα το Θεό παίρνουν κάρτες και έχουν και καλή προϊστορία  στα μεταξύ τους παιχνίδια. Θα στηρίξω την κόκκινη στις πλάτες που θα βάλει ο Λαπότσκιν. 4,45 είναι αυτό…

ΣΥΝΟΛΙΚΑ

ΤΡΙΧΙΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ  140,35

ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΕΤΙΣ

ΡΟΥΜΠΙΝ-ΟΥΦΑ

ΤΡΙΧΙΕ  ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 89,80

ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΘΕΛΤΑ

ΓΚΡΟΖΝΙ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

ΔΥΑΔΑ ΚΟΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗ + ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 126

ΜΙΛΑΝ –ΛΑΤΣΙΟ

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΕΤΙΣ