Κατάλαβαν ότι στο ματς Κολομβίας-Χιλής θα πέσει πολύ ξύλο και οι διορισμοί διαιτητών έγιναν σύμφωνα με την σωματική διάπλαση αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση. Αφού δεν έβαλαν και επόπτες τον Σταλόνε με τον Σβαρτζενέγκερ πάλι καλά. Αν δούμε κανένα Βραζιλία-Αργεντινή θα το σφυρίξει ο Τζέισον Στέιθαμ και για 4ο διαιτητή θα έχουν τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ.


ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΧΙΛΗ
Ο τούμπανος Αργεντίνος Πιτάνα που σφύριξε τον αγώνα έναρξης του Κόπα θα σφυρίξει το σημερινό καρατέκα και για 4ο διαιτητή θα έχει τον επίσης υπερτούμπανο Βραζιλιάνο Νταρόνκο που έδωσε την απευθείας κόκκινη μέσω VAR στον Ισημερινό ενω ειχε δώσει αρχικά κίτρινη. Το γήπεδο θα έχει μια μυρωδιά πρωτεϊνούχας κοκαΐνης σήμερα.Στο VAR θα είναι ο νορμάλ Αργεντίνος Ραπαλίνι που έδωσε το πέναλτι στο 93 στη Βραζιλία και ενώ αυτή ήταν μπροστά με 5-0. Ο Πιτάνα αφήνει το σκληρό παιχνίδι και δεν βγάζει κάρτες εύκολα στα νορμάλ ματς αλλά σήμερα θα έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που έχουν ένα από τα καλύτερα ιστορικά κόκκινων καρτών στους μεταξύ τους αγώνες. Ο κομπλεξισμός του και η αναρχία που θα υπάρξει στο γήπεδο θα τον αναγκάσει να δείξει ότι άρχοντας του αγώνα είναι αυτός σε ένα αγώνα αμφίρροπο. Στο Βραζιλία-Βολιβία δεν έδειξε πολλές κάρτες αλλά δεν ήταν ντέρμπι όπως αυτό που θα δούμε το ξημέρωμα. Το 3,75 στην κόκκινη κάρτα είναι αποδεκτό λόγω της φύσης του αγώνα και το χρήμα κρύβεται στις 2 κόκκινες κάρτες που το βρίσκουμε σε απόδοση 20,00 σε ένα ματς do or die. Ο Ραπαλίνι απο το VAR οτι δει θα το πει και το πρόβλημα είναι η γενική ανυπακοή που δείχνει ο Πιτάνα να πηγαίνει στο VAR ,το οποίο θεωρεί ότι τον προσβάλει, με προβληματίζουν για το αν θα δώσει πέναλτι που η απόδοση του είναι σούπερ στο 3,50 και όσοι θέλετε να το παίξετε δεν θα σας κατηγορήσω. Θα προτιμήσω το κόκκινη και πέναλτι στο 11,50 για μονό αποδεκτό και δεν το θεωρώ φανμπετιά αλλά κανονικό σημείο που πιστεύω.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ
Εδώ έχουμε νορμάλ καταστάσεις στους διαιτητές. Ο Βραζιλιάνος υπερπεναλτάκιας Σαμπάιο θα σφυρίξει το ματς και το καλό είναι οτι και στο VAR θα έχουμε τον Αργεντινοό Λουστάο που είναι και αυτός πεναλτόπαιδο. Ο Σαμπάιο βγάζει κάρτες από το πρώτο ημίχρονο οπότε το οβερ 1,5 κάρτες στο ημίχρονο είναι πολύ πιθανό ενώ για μεγαλύτερη απόδοση δεν θα πω όχι στο οβερ 2μιση κάρτες ημίχρονο. Το πέναλτι θα είναι η βασική μου επιλογή στον αγώνα σε σούπερ απόδοση στο 3,50. Στην συνέντευξη τύπου που έδωσε το Περού με καλεσμένο το Ζαμπράνο το παλικάρι μας μίλησε για εκδίκηση,ότι είναι μεγάλη πρόκληση γι αυτόν να παλέψει απέναντι σε Καβάνι και Σουάρεζ ενώ ήταν πολύ επικριτικός για τον μαλθακό τρόπο που έπαιξε η ομάδα του απέναντι στη Βραζιλία. Θεωρώ ότι στο ματς αυτό θα έχουμε κόκκινη κάρτα για το Περού και επειδή Ζαμπράνο και Καστριγιόν που παίζουν ως στόπερ είναι εριστικοί αλλά και σχετικά αργοί πιθανό να είναι ένας από αυτούς. Κάρτα θα πάρει και ο Σουάρες γιατί θα τσιμπήσει στις προκλήσεις τους και δεν θα λείψουν αψιμαχίες μεταξύ τους. Οι αποδόσεις σε κάρτες δεν έχουν βγει ακόμα. Μόλις βγουν θα ενημερωθείτε μέσα στη μέρα στην σελίδα μου στο FACEBOOK “O Kαρτάκιας”.

Όσοι δεν έχετε facebook ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ή να ακούσετε την εκπομπή ΑΧΑΣΤΟΙ του Νίκου Κουλιανού και Θανάση Κυλώνη στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 για να τις μάθετε.