Συνεχίζουμε με τα σημερινά ματς μιας και χθες ο ανεκδιήγητος Σλοβένος δεν έβγαλε άλλη μια κάρτα(μπορούσε να δώσει άλλες 3) στο πρώτο ημίχρονο και να πληρωθούμε αβίαστα την βασική μας δυάδα με απόδοση κοντά στο 9. Ακόμα και ο Ταλιαφίκο απορεί πως δεν πήρε 3 κίτρινες κάρτες χθες μόνο στο πρώτο ημίχρονο.


ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΠΟΡΤΟ
Δυνατό παιχνίδι περιμένω σήμερα στο Κράσνονταρ αφού αν δεν πάρει καλό αποτέλεσμα η Κράσνονταρ δύσκολα θα έχει ελπίδες στο Οπόρτο. Στα ντέρμπι παίζει σκληρά και παίρνει κάρτες,το ίδιο περιμένω και σήμερα απέναντι στην αρμάδα του Κονσεισάο. Η Πόρτο είναι τεχνική ομάδα και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της. Σφυρίζει ο Γερμανός Στίλερ που είναι σχεδόν 50αρίσιος. Θεωρώ εφικτό το οβερ 4,5 κάρτες στον αγώνα με απόδοση 1,80 αλλά θα ποντάρω τα λεφτά μου στο οβερ 5,5 κάρτες λόγω απόδοσης στο 2,70.


ΜΠΑΣΑΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μια Τούρκικη ομάδα θα αντιμετωπίσει μια Ελληνική οπότε το να μιλάμε για μίσος είναι περιττό ,ειδικά αν δείτε το τι γράφεται στα Τουρκικά social media θα πάθετε πλάκα. Οι ειδήσεις που έρχονται απο την Ανατολή είναι ότι το γήπεδο δεν θα γεμίσει (17 χιλ χωράει) και θα έχει το πολύ 10 χιλ αλλά θα έχει φασαρία που πιστεύω οτι θα παρασύρει την Μπασακ να παίξει σκληρά. Σφυρίζει ο Ισραηλινός Γκρίνφελντ που είναι καρτάκιας .Θεωρώ ότι θα δούμε αρκετές κάρτες και το οβερ 5,5 κάρτες έχει απόδοση το χαμηλό 2,30 αλλά πολύ πιθανό. Προτιμότερο είναι να ποντάρουμε τα χρήματα μας στην κόκκινη κάρτα στο 4,60 και τον κόμπο κόκκινη και πέναλτι στο 13,50. Αν η κατάσταση ξεφύγει ίσως δούμε και δυο κόκκινες με απόδοση 20,00.


ΚΛΟΥΖ-ΣΕΛΤΙΚ
Ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς σφυρίζει το ματς που θα έχει κλοτσιά και θεωρώ οτι θα έχουμε κάρτες απο νωρίς. Το οβερ 1,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 1,85 και το θεωρώ πολύ πιθανό.Οι Ρουμάνοι παίζουν βρώμικα και τους χαρίστηκαν πολλές κάρτες στους αγώνες με την Μακάμπι ενώ οι Σκωτσέζοι ακόμα και με ερασιτεχνικές ομάδες κατάφεραν να πάρουν κάρτες. Όταν παίζουν Βρετανικές ομάδες στην Ευρώπη αξία έχει να τις ποντάρουμε να πάρουν κάρτες αφού έχουν συνηθίσει στην ασυλία των καρτών των εγχώριων πρωταθλημάτων. Το 2,15 να πάρει οβερ 2μιση κάρτες η Σέλτικ είναι επιλογή και στο τριξάκι θα βάλουμε την κόκκινη που η απόδοση της είναι λάθος στο 5,50!!!


ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΛΙΝΤΣΕΡ.
Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο ματς θα δούμε ποδόσφαιρο αλάνας αν δεν μαζευτούν τακτικά οι ομάδες από τους προπονητές τους. Θα πόνταρα στο πέναλτι στο ματς αν και είναι χαμηλή η απόδοση. Κάτι μου λέει ότι το ματς θα είναι η χαρά αυτών που αγαπάνε τα κόρνερ και τα γκολ στο οβερ .


ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Το οβερ 1,5 κάρτες θα παίξω στον συγκεκριμένο ματς μιας και ο Λετεξιε που σφυρίζει πάντα δίνει κάρτες στο πρώτο ημίχρονο για να ελέγξει τους αγώνες του πειθαρχικά. Η Ρόζενμποργκ πήρε 3 κάρτες στα 2 πρώτα ημίχρονα που έπαιξε στο προηγούμενο γύρο των προκριματικών.

ΤΡΙΞΙ απόδοσης 133,27
Μπασακ-Ολυμπιακος κόκκινη κάρτα
Κλουζ-Σελτικ κόκκινη κάρτα
Βασιλεια-Λιντζ πέναλτι στο ματς


Δυνατή τετράδα καρτών ΥΑΝΚΕΕ με απόδοση 87,79 (3-4 σύστημα αν θελετε)

Κρασνονταρ-Πόρτο οβερ 5,5 κάρτες στο ματς
Μπασακ-Ολυμπιακος οβερ 5,5 κάρτες στο ματς
Μαριμπορ-Ροζενμποργκ οβερ 1,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο
Κλουζ-Σελτικ οβερ 1,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο

Μονά αποδεκτά βόμβες
Μπασακ-Ολυμπιακός κόκκινη και πέναλτι 13,50
Μπασακ-Ολυμπιακός 2 κόκκινες κάρτες 20,00