Τελευταία αγωνιστική σήμερα τα ξημερώματα για τους ομίλους του Κόπα Αμέρικα με 2 αγώνες που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον ξεχωριστά. Στο Χιλή-Ουρουγουάη θα βγει ο πρώτος του ομίλου ενώ στο Ισημερινός-Ιαπωνία βλέπω να σκάει η κέντα για πρόκριση που λέει και ο φρουρός.


ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ- ΙΑΠΩΝΙΑ
Ξεκινάμε με το τι ισχύει. Ο νικητής περνάει και αντιμετωπίζει την Βραζιλία στα προημιτελικά ως καλύτερος τρίτος.Με ισοπαλία μένουν και οι δύο απέξω και περνάει η Παραγουάη. Σφυρίζει ο Βενεζουελάνος Βαλενζουέλα που θα μας τα κάνει κουδούνια με το VAR για να φέρει το ματς όπως βολεύει για να κερδίσει ο Ισημερινός και να έχει ένα εύκολο απόγευμα την Πέμπτη η οικοδέσποινα Βραζιλία. Στο VAR θα είναι ο Αργεντίνος Ραπαλλίνι που σφύριξε το πέναλτι για την Βραζιλία στο 90φεύγα στο μάτς με το Περού και δεν έδωσε Κόκκινη κάρτα στον Κασεμίρο. Κόκκινη βλέπω να βγαίνει (5,50 απόδοση) και πέναλτι στο ματς στο χαμηλό 2,85. Ο κόμπος πληρώνει 12 και αξίζει μια ψιλή.


ΧΙΛΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
Να αποφύγουν την φορμαρισμένη Κολομβία θα προσπαθήσουν οι ομάδες αφού έχουν προκριθεί και οι δύο ,απλά απομένει ποιος θα βγει δεύτερος και θα πέσει πάνω στο βουνό της χώρας του Εσκομπάρ. Καλοπληρώνει η κόκκινη κάρτα στο 4,85 όπως και το πέναλτι στο εκπληκτικό 3,20 αφού στο VAR θα έχουμε τον Βραζιλιάνο Ζαμπάιο που έδωσε δυο πέναλτι στο ματς της Αργεντινής με την Παραγουάη πολύ εύκολα. Αν ήταν νοκ άουτ παιχνίδι θα έμπαινα με χίλια στο κόμπο κόκκινη και πέναλτι. Φανμπετιά που αξίζει είναι να σκοράρει ο Καβάνι και να πάρει κάρτα στο 13,50 απόδοση.


Σήμερα θα είμαι ενεργός στα λαιβ όλων των αγώνων του Κόπα Άφρικα για να σας δώσω σημεία που τυχόν αξίζουν του πονταρίσματος μας αφού σιγά σιγά παίρνουμε μυρωδιές από τους αγώνες σε ομάδες και διαιτητές. Το ίδιο θα γίνει και στους αγώνες του Κόπα Αμέρικα φυσικά. Για τις ενημερώσεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθείτε την σελίδα μου στο FACEBOOK και να συμμετάσχετε και σεις αν δείτε κάτι που ίσως μου ξέφυγε.