Με την Κυπριακή υπερπαραγωγή θα ασχοληθούμε σήμερα όπως και μερικές επιλογές απο Ιταλία μεριά. Το κουπόνι μας και αυτό το ΣΚ δεν έχει πολλές επιλογές αφού οι κάρτες δεν ειναι διαθέσιμες στις αγαπημένες μας κατηγορίες.

ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜ

Ο τεράστιος Χρυσοχοιδης τραγουδούσε κάποτε στις Χάντρες το χιτ “Πως αν σε χάσω χάθηκα” και νομίζω οτι το τραγούδι ταιριάζει στην περίπτωση. Αίμα δάκρυα και πολύς ιδρώτας θα χυθεί σήμερα στο ΓΣΠ αλλά κυρίως αίμα. Η κόκκινη είναι στο χαμηλό 2,35 και οι 2 κόκκινες στο 7,25. Στο λαιβ ίσως ανέβει αλλά όχι για πολύ. Υπολογίστε οτι οι κάρτες θα αρχίσουν στο 15-20 να βγαίνουν.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ

Σφίγγουν τα γάλατα για τον Τούντορα. Σφυρίζεει ο Ρόκι. Πρέπει να πάρει την νίκη η Ουντινέζε αλλά και η Ιντερ χρειάζεται τους βαθμούς. Θα ήμουν υπερβολικά ζεστός για την κόκκινη στο 4,00 αλλά το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι το must παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει η Ούντινε είναι το επόμενο με την Φροζινόνε που ουσιαστικά έχει πέσει.Θα στηρίξω Ρόκι ξανά.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Χωρις διπλό αντίο ζωή για την Ράγιο. Οι ιμιτασιον Ριβερ Πλειτ της Ισπανιας με ήττα αποχαιρετά κατά 90% την κατηγορία. Ή θα δώσουν τα πάντα ή θα ξεκινήσουν τουρνέ παέγιας στην Ισπανική επαρχία απο του χρόνου. Το Λεβάντε θέλει νίκη ανάσα-παραμονής και θα παίξει σκληρά.

Στο 2,88 η κόκκινη στο 11 οι δύο κόκκινες είναι επιλογές.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΛΤΙΚ

Έχει ψωμάκι στην κόκκινη στο 5,40 αυτό το ματς. Στατιστικά και μη η επιλογή του 5,40 είναι υψηλή και θα την βάλω στο σημερινό μας ΥΑΝΚΕΕ αφού στα μεταξύ τους παιχνίδια η κόκκινη είναι συχνό φαινόμενο.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΚΑΕΝ

Το line για καρτες πρωτου ημιχρόνου στο οβερ 1,5 με απόδοση 2+ είναι λάθος και για το συγκεκριμένο διαιτητή αλλά και τις ομάδες που παίζουν. Μου αρέσει και η κόκκινη στο 4,40 αλλά πιο πολύ μου αρέσει το κόκκινη και πέναλτι στο 17,25!!!

ΚΑΛΑΡΑΣΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ

Η καρτολάγνα Καλαράσι σήμερα πρέπει να κερδίσει την αδιάφορη Ντινάμο. Στο 3,85 η κόκκινη κάρτα είναι επιλογή για το Ρουμάνικο do or die ματσακι για την επιβίωση.

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΚΑΕΝ ΟΒΕΕΡ 1,5 ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΥΑΝΚΕΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΛΤΙΚ

ΚΑΛΑΡΑΣΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ

ΔΥΑΔΑ ΒΟΜΒΑ

ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΚΑΕΝ ΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΠΕΝΑΛΤΥ

Υγ)Είμαστε στα 955 άτομα στην σελίδα του facebook “o καρτάκιας”.Μόλις πιάσουμε τα 1000 άτομα σας έχω σούπερ δωράκι διαγωνισμό.Για κάντε ένα ντού να σας δώ!!!