Με τους επαναληπτικούς του Europa League θα ασχοληθούμε σήμερα μιας και το κουπόνι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και οι επιλογές αρκετές(θα μπορούσαν και περισσότερες). Δεν υπάρχουν διαιτητές πρώτα ονόματα αλλά υπάρχουν αγώνες που θα πρέπει να ματώσουν οι παίκτες για να πάρουν οι ομάδες τους την πρόκριση και περιμένουμε να δούμε αρκετές κάρτες. Μη ξεχνάτε οτι σήμερα οι ομάδες που αποκλείονται δεν συνεχίζουν πουθενά σε αντίθεση με τα προκριματικά του τσαμπιονς λιγκ οπότε δεν θα σκάσουν αν πάρουν κόκκινη κάρτα.Ίσως γι αυτό και υπάρχουν ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΕΣ αποδόσεις στις κόκκινες κάρτες από τις εταιρίες.


ΒΙΤΟΡΟΥΛ-ΓΑΝΔΗ
Με το 6-3 του πρωτου αγώνα θεωρητικά η πρόκριση κρίθηκε στο Βέλγιο.Η ομάδα του Χάτζι θα το παλέψει όσο μπορεί αφού είναι μαχητική.Σφυρίζει το πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα ο Ισπανός Μοντέρο που βγάζει γενικά κάρτες ειδικά από νωρίς.Πολύ πιθανό να έχουμε το οβερ 2μιση κάρτες στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2,50. Όσες φορές έβγαλε κόκκινη κάρτα στο Ισπανικό πρωτάθλημα είχαμε και πέναλτι στο ματς.Πληρώνει το φτωχό 9,50 ο κόμπος.


ΚΡΑΙΟΒΑ-ΧΟΝΒΕΝΤ
Σφυρίζει ο βόρειο Ιρλανδός Χάντερ που είναι καρτάκιας σε ένα ματς με την πρόκριση ανοιχτή μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.Στο πρώτο ματς είχαμε 7 κίτρινες. Αν μπει νωρίς γκολ στο ματς θα γίνει ροντέο.Μικρή η απόδοση στη κόκκινη στο 3,10 αλλά…


ΛΕΦΣΚΙ-ΛΑΡΝΑΚΑ
Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν δίνει πολλά περιθώρια στην Λεφσκι. Ήταν ένα από τα ματς που είχαμε κόκκινη.Επειδή σφυρίζει ο Σουηδός Νίμπεργκ η κόκκινη είναι στο 4,15 και το line στις κάρτες στις 5,5 κίτρινες να βγουν. Κάτι δεν μου κολλάει εδώ. Θα παίξω την λάθος απόδοση.


ΛΕΜΕΣΣΟΣ-ΑΡΗΣ
Η κόκκινη έχει πέσει απο 3,70 στο 3,05. Την καλύτερη απόδοση στο live θα την πάρουμε κοντά στο 10ο λεπτό αφού από τότε θα ξεκινήσει να βγάζει κάρτες ο Πορτογάλος πεναλτάκιας Σόουζα. Το πέναλτι είναι και αυτό στο 3,05 και αξίζει του πονταρίσματος και στο live εκεί που θα το βρείτε πάνω απο 4,00 κοντά στο 25λεπτο.


ΠΡΟΓΚΡΕΣ-ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
Σφυρίζει ο Βούλγαρος Στογιάνοφ που βγάζει κάρτες γενικά.Το κόκκινη κ πέναλτι μου αρέσει εδώ στο εξωφρενικό 15,00 και θα το βάλω στο τριξι κόμπων.Ίσως να έχουμε και 2 πέναλτι στο ματς με απόδοση 10,00.


Βλέπω πέναλτι στα παρακάτω ματς και θα τα παίξω τριξάκι με συνολική απόδοση 56,28
Παρτιζαν-Κόνας
Σεριφ-Τίρανα
Γκιμαράες-Ζενες


ΥΑΝΚΕΕ κόκκινες με απόδοση 386,92
Βιτορουλ-Γανδη
Κραιοβα-Χονβεντ
Λεφσκι-ΑΕΚ Λάρνακας
ΑΕ Λεμεσού-Άρης


Τριξακι κόμπων με απόδοση 1478,50
Κόκκινη και πέναλτι στα ματς
ΑΕ Λεμεσού-Άρης
Βιτουρλ-Γανδη
Πρόγκρες-Ρειντζερς

Yγ) Στα χθεσινά ματς του Λιμπερταδόρες έγινε χαμός απο ξύλο αλλά δεν πληρωθήκαμε.Όσοι ξενυχτήσαμε να δουμε τους αγώνες είδαμε ασυλία σε συγκεκριμένες ομάδες,είδαμε ανύπαρκτο πέναλτι να δίνεται στη Φλαμένγκο με τον στημένο Πιτάνα να μην πηγαίνει στο VAR αλλάξει απόφαση γιατί θα γινόταν ρόμπα και πολλές φάσεις ακόμα που λες για το Θεό. Δυστυχώς δεν δίνεται η δυνατοτητα να παιξουμε πέναλτι στη διοργάνωση ακόμα μιας και το VAR βοηθάει πολύ και υπάρχουν πολλά πέναλτι.