Τα μεγάλα ζόρια τώρα ξεκινούν αφού το ξεδιάλεγμα των ομάδων από τα προκριματικά έχει σχεδόν γίνει και οι αγώνες παρουσιάζουν αγωνιστικό αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον αφού οι ομάδες που θα αγωνιστούν δεν παρουσιάζουν τις διαφορές προηγούμενων γύρων αλλά και οι διαιτητές που ορίζονται έχουν ένα κύρος.

ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ να μην απορήσουν για το 40-60 που θα σφυρίξει ο Σλοβένος μιας και πάντα πάει με τους μεγάλους χωρίς να δίνει πολλά δικαιώματα. Μιλάμε για έναν πανέξυπνο διαιτητή που θα πάει το ματς όπως το θέλει χωρίς να πάρει χαμπάρι ο κόσμος δίνοντας κάρτες σε παίκτες κλειδιά και θα δώσει πέναλτι με το παραμικρό που αξίζει να παιχτεί στο live αφού το 3,20 το θεωρώ φτωχό για τέτοιο αγώνα. Οι κάρτες πρώτου ημιχρόνου έχουν αξία. Πιστεύω ότι θα έχουμε οβερ 2,5 κάρτες στο ημίχρονο με απόδοση 3,30 και κόκκινη κάρτα στον αγώνα με απόδοση 4,75. Νομίζω η φάση με τις κάρτες θα ξεφύγει πάνω από τις 7,5 κάρτες που πληρώνει το 5,75. Εσίτι,Μάτος,Γιαννούλης και Ζαμπά οι 4 κάρτες.Βρείτε τις υπόλοιπες.

ΜΠΡΙΖ-ΚΙΕΒΟ

Ο μποτοξάκιας Φερνάντεζ σφυρίζει το ματς που θεωρώ ότι θα έχει ρυθμό,γκολ και κάρτες αφού πρόκειται για ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο αν κρίνουμε από τις τελευταίες εμφανίσεις τους στα τελευταία ματς. Πέναλτι θα παίξω στο 3,60.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Έχουν τους παίκτες να πάρουν κάρτες οι δύο ομάδες και έχουμε καρτάκια διαιτητή στον αγώνα. Η μάχη θα γίνει στο κέντρο του γηπέδου που οι ομάδες έχουν σκληρούς παίκτες. Στο όριο είναι οι 5 κάρτες. Θεωρώ ότι θα βγούν 6 και θα πληρωθούμε το 2,70 απόδοση. Καλοπληρώνει η κόκκινη και πέναλτι στο 14,75 την οποία θα παίξουμε με πολύ ρίσκο.

ΡΙΓΑ-ΕΛΣΙΝΚΙ

Το πέναλτι έχει αξία σ αυτό τον αγώνα αφού ο Ρώσος Λεφνίκοφ είναι πεναλτάκιας και τα δίνει εύκολα. Η απόδοση να γίνει πέναλτι στο 3,85 αξίζει να παιχτεί όπως και τα 2 πέναλτι στο  11,50 στο τριξι ρίσκου

Τι θα παίξω

ΔΥΑΔΑ με απόδοση 8,91

ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ οβερ 2,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ οβερ 5,5 κάρτες στον αγώνα

Το βασικό μας Τριξάκι με απόδοση 115,08

ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ κόκκινη κάρτα

ΜΠΡΙΖ-ΚΙΕΒΟ πέναλτι στο ματς

ΡΙΓΑ-ΕΛΣΙΝΚΙ πέναλτι στο ματς

Τριξι ρίσκου με απόδοση 1295,91

ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ οβερ 7μιση κάρτες στο ματς

ΡΙΓΑ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2 πέναλτι στο ματς

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ κόκκινη και πέναλτι