Οι επαναληπτικοί αγώνες του Europa League θα μας απασχολήσουν σήμερα και οι επιλογές είναι περιορισμένες αφού οι αγώνες είναι κρίσιμοι για τις ομάδες και οι διαιτητές μας δεν είναι και ιδιαίτερα πειθαρχημένοι.

ΤΣΕΛΣΙ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ

Η έκπληξη της διοργάνωσης η Άιντραχτ παίζει σκληρά και θα έπρεπε να έχει πολλές περισσότερες κάρτες από αυτές που έχει πάρει ως τώρα. Η Τσέλσι είναι πολύ σοφτ σαν ομάδα και προστατεύεται από τους διαιτητές στον πειθαρχικό έλεγχο συχνά πυκνά. Παίκτες όπως ο ακούραστος Καντέ δεν έχουν κάρτες και σήμερα διαιτητεύει ο πρωην φίλος μας ο Ρουμάνος Χατεγκάν. Οι αποδόσεις που συγκινούν είναι στο over 1,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο στο  1,87 (παμεστοιχημα) και ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ το over 2,5 κάρτες ημίχρονο στο 3,65(στοιχιμαν). Ο Χατεγκαν είναι αυτός που δεν έβγαλε κόκκινη στο ματς της Ιντερ με την Άιντραχτ σε ένα ματς που είχε άπειρες κλοτσιές.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ

Αυτό είναι το ματς που θα κάτσω να δω το βράδυ αφού μπορεί το 3-1 του πρώτου αγώνα να δίνει προβάδισμα στην Άρσεναλ αλλά το κλουβί του Μεστάγια δεν μπορείς να το υποτιμήσεις. Σφυρίζει ο Ολλανδός Μακελί που είναι φειδωλός με τις κάρτες αλλά σήμερα είναι υποχρεωμένος να μην κάνει τα στραβά μάτια αφού παίζεται η πρόκριση. Η Άρσεναλ στο προηγούμενο αγώνα είχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΧΗ στο θέμα καρτών και θέλω να πιστεύω ότι κάτι ξυλοκόποι τύπου Τσάκα και Μουστάφι δεν θα γλυτώσουν τις κάρτες. Στο πρώτο ματς ένα μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου στο Ντιαγκαμπί ήταν για απευθείας κόκκινη αλλά ο Τουρπεν έκλεισε τα μάτια και δεν έδωσε καν κίτρινη. Στο 1,80(παμεστοιχημα) το οβερ 1μιση κάρτα στο ημίχρονο είναι ανεκτικό θα το ήθελα στο 2+.

Μόλις βγούν οι ενδεκάδες θα δούμε για κάρτες σε παίκτες και θα σας ενημερώσω στην σελίδα « ο καρτάκιας» στο facebook όπου ΤΡΕΧΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ MINDSCORE!!! Μπείτε στην παρέα μας για να έχετε ενημερώσεις από αγώνες και προγνωστικά αλλά και να κερδίσετε το δώρο. Ο διαγωνισμός θα λήξει το Σάββατο το μεσημέρι.