Βγάλαμε τις βόμβες,βγάλαμε τις κόκκινες και μας κρέμασε η κόκκινη στο Καραισκάκη για το ολικό πάρτι. Ας είναι. Ετοιμάζω βαλίτσες για τις διακοπές μου και μαζί σας ετοιμάζω και μερικά σημεία απο το Europa League που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.


ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ
Έμεινα εντυπωσιασμένος από το πρώτο ματς από την απόδοση του Απόλλων που αν ήταν πιο εύστοχος το σκορ στην Βιέννη θα έγραφε ΠΟΛΛΑ με λίγα.Στον επαναληπτικό το έργο θα είναι την Αούστρια μπροστά και τον Απόλλων να βγάζει τις αντεπιθέσεις φωτιά.Το θέμα είναι ποιος θα μαρκάρει τους επιθετικούς του Απόλλων και πως,αφού οι αμυντικοί της Αούστρια θέλουν κουμανταδόρους για να στρίψουν. Η κόκκινη είναι επιλογή με ρίσκο(5,00 απόδοση),αν είχαμε κάποιον Ιταλό ή Ισπανό διαιτητή θα ήμουν ακόμα πιο πολύ ψημένος απλά σφυρίζει ο Πολωνός Γκιλ γι αυτό και γράφω με ρίσκο. Επειδή το ματς θα είναι πάνω κάτω θα βάλουμε και το κόμπο στο τριξάκι βόμβα γιατί το πέναλτι είναι πιθανό ΕΙΔΙΚΑ με τους νέους κανονισμούς.


ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ-ΣΤΕΑΟΥΑ
Κατήφορος για την καρτολάγνα Στεάουα σε πρωτάθλημα αλλά και στα ευρωπαϊκά ματς που βρωμάνε όσο μια χωματερή.Η Μπολεσλαβ είναι πολύ ανώτερη ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για την Στεαουα να την αποκλείσει. Ο Βέλγος που σφυρίζει είναι πεναλτάκιας και θα το πάει το ματς όπως θέλει αυτός για να βγάλει τον άσσο που δείχνει φαβορί. Στο 3,20 το πέναλτι. Αν προηγηθεί η Μπολεσλαβ με 2-0 θα βγει και η κόκκινη κάρτα που πληρώνει 4,40.


ΑΕΚ-ΚΡΑΙΟΒΑ
Σφυρίζει ο καρτάκιας Μπρισαρ το ματς αγγαρεία για τις δυο ομάδες αφού η ΑΕΚ έχει προκριθεί. Στο προηγούμενο ματς δεν είχαμε κάρτες(μόνο 2) μιας και σφύριζε ο άνιωθος Χιγκλερ. Το οβερ 4,5 κάρτες στο 1,91 και η κόκκινη κάρτα στο 5,50 είναι οι επιλογές μου από το ματς. Οι Ρουμάνοι θα κατέβουν να τα παίξουν όλα για όλα αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα ενώ η ΑΕΚ έχει και αυτή κάποιους παίκτες που έχουν την τάση να εκνευρίζονται και να παίρνουν κάρτες. Στηρίζουμε τον Γάλλο Μπρισάρντ.


ΑΡΗΣ-ΜΟΛΝΤΕ
Στον Άρη πιστεύουν ότι γυρίζει το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου. Αν το πιστεύουν τόσο πολύ θα δούμε πολύ κάρτα. Η έδρα σπρώχνει τους παίκτες να παίξουν δυνατά και από την έναρξη του αγώνα είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το θαύμα.Δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου και το 1,83 στο οβερ 1,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο είναι πολύ πιθανό ειδικά αν παίξει ο Μπάσα στα χαφ όπως λέγεται. Η Μόλντε θα κοιτάξει να παγώσει την ορμή του αντιπάλου ενώ ρόλο θα παίξει ζέστη και χορτάρι υπερ των γηπεδούχων. Ο Χάρβει που σφυρίζει είναι ένας καρτάκιας ΑΠΕΙΡΟΣ διαιτητής που μόλις δει ότι το παιχνίδι ξεφεύγει θα αρχίσει τις κάρτες. Το line στις 4,5 κάρτες στο 1,80 είναι αστείο για το συγκεκριμένο ματς με τον συγκεκριμένο διαιτητή.Θα έπαιζα και οβερ 6,5 και όβερ 7,5 αν το έβρισκα κάπου. Η κόκκινη κάρτα στο 5,40 είναι λάθος απόδοση και ο κόμπος κόκκινη και πέναλτι με 12,60 θα τιμηθούν.


Βλέπω πέναλτι στα ματς (αποδοση τριξι 55,39)
Βαλέτα-Αστάνα
Μαλατια-Παρτιζαν
Αιντραχτ-Βαντουζ

Τριξι με κόκκινες με απόδοση 193,43
Απόλλων-Αουστρια
Μπολεσλαβ-Στεαουα
Αρης-Μολντε


Η δυάδα μου με κάρτες απόδοσης 3,44
Αεκ -Κραιοβα οβερ4,5 καρτες στο ματς
Αρης-Μολντε οβερ 4,5 καρτες στο ματς


Τριξι βομβα αποδοσης 1834 με κομπους κοκκινη κ πεναλτι στα ματς (τα παιζουμε και μονά)
Αρης-Μολντε
Απολλων-Αούστρια
Μπολεσλαβ-Στεαουα


Λάθος ποσοστό η απόδοση 30,00 στις 2 κοκκινες στον αγώνα του Άρη με την Μόλντε.Όσοι θελετε να παιξετε ένα καφέ σας στηρίζω