Χαμούλης γίνεται με τα προκριματικά για το EURO 2020 και επιτέλους γέμισε το κουπόνι μας με αγώνες. Θα ασχοληθούμε με ομάδες και διαιτητές που έχουν δώσει δικαιώματα.


ΦΕΡΟΕ-ΙΣΠΑΝΙΑ
Κοιτάζοντας το ιστορικό των Φερόε παρατήρησα οτι οι ψαράδες παίρνουν αρκετές κάρτες και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχουν πολύ συχνό φαινόμενο το οβερ 1,5 που δίνει 4,45 στην στοίχιμαν. Σφυρίζει ο Αλβανός διαιτητής Γιόργκι ο οποίος έχει καλό ιστορικό καρτών και θα παίξει πρώτη φορά μια εθνική ομάδα top class όπως η Ισπανία. Τα λεφτά είναι σίγουρα στο οβερ 1,5 κάρτες στο ημίχρονο στο 2,90(pamestoxima) ενώ δυνατό είναι και το οβερ 2μιση κάρτες στα Φεροε στο αγώνα που δίνει 2,22 γι αυτούς που είναι πιο σφιχτοί.


ΤΣΕΧΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ολοι οι μεταξύ τους αγώνες είχαν οβερ 1,5 κάρτα στο ημίχρονο.Οι μισοί είχαν και όβερ 2μιση κάρτες. Στο 2,40 το οβερ μιαμιση κάρτα στο ημίχρονο (pamestoixima) είναι η επιλογή μου.


ΛΕΤΟΝΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ
Το πέναλτι θα αποτελέσει η βασική μου επιλογή για τον συγκεκριμένο αγώνα το οποίο το βρίσκουμε στο 3,50.Ο λόγος είναι οτι ο Ρώσος διαιτητής που σφυρίζει είναι πεναλτάκιας και ελαφροσφυρίχτρας. Τα δίνει με το παραμικρό. Ρίσκο η κόκκινη κάρτα αλλά σε απόδοση 6,50 μου βγάζει μια έμπνευση να πατήσω το κουμπάκι πονταρίσματος μιας και η Λετονία δίνει το δικαίωμα να το κάνω.


ΣΚΟΠΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ
Σφυρίζειο ο Ρόκι που μας πλήρωσε με το πέναλτι στον τελικού του Ουέφα. Δεν νομίζω οτι θα διστάσει και σήμερα και να δώσει πέναλτι που πληρώνει 3,50.Στο 6,50 δίνουν την κόκκινη κάρτα κάτι που σαν απόδοση είναι value bet. Ο κόμπος στο 17,25 θα παιχτεί ,όλα είναι στην στοίχιμαν αφού το παμεστοιχημα κάτι μυρίστηκε και δεν τα έχει διαθέσιμα.


ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Εδώ έχουμε άλλον έναν Ρώσο διαιτητή που έχει δώσει πέναλτι στα3 απο τα τελευταία 4 ματς που έχει σφυρίξει για Εθνικές ομάδες.Γενικά οι Ρώσοι είναι πεναλτάκηδες.Αξιοσημείωτο είναι οτι οι δυο ομάδες έχουν θεωρητικά εύκολα παιχνίδια στην επόμενη αγωνιστική και υπάρχουν παίκτες που έχουν κάρτες και μπορούν να εκτίσουν ποινές με μια κάρτα σήμερα. Το πέναλτι είναι στο 3,60 και θα το προτιμήσω.Για όσους θέλετε να παίξετε κάρτες υπάρχει αξία στο οβερ 4,5 κάρτες στον αγώνα στο 2,30.


ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ
Το ντερμπάκι της αγωνιστικής το σφυρίζει ο Ισπανός τρομπέτας ο Λαόθ.Το πέναλτι στο 3,70 μου αρέσει όπως και ο κόμπος με κόκκινη κάρτα στο 16,00 είναι απόδοση που αξίζει να παίξεις σε ένα δυνατό αγώνα.