Αν νομίζετε ότι αναφέρομαι στην Αγγλική boxing day γελιέστε.

Πιο πιθανό είναι να δούμε σήμερα κάτι από αγώνες wrestling  παρά ποδοσφαίρου και με αυτούς τους αγώνες θα ασχοληθούμε γιατί εκεί υπάρχει ψωμί αλλά δυστυχώς και μικρότερες αποδόσεις.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ

Το μεγαλύτερο Λονδρέζικο ντέρμπι θα το σφυρίξει ο αγαπημένος μας Taylor.Ο τρόπος και η άνεση που δείχνει τις κάρτες είναι όπως κάνει πασαρέλα η Μόνικα Μπελούτσι. Η κόκκινη κάρτα είναι στο 4,20 και το θεωρώ ΑΚΡΩΣ ικανοποιητικό ποσοστό όπως και το over 5,5 κάρτες στο 2,70

ΛΑΤΣΙΟ-ΡΟΜΑ

Το ντέρμπι μίσους της Ρώμης με διαιτητή τον Παύλο τον Ματζολένι. Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών,της απευθείας κόκκινης κάρτας  της αντιβεντέτας. Απολαμβάνει να ρίχνει κάρτες σε παίκτες με έπαρση και θα στηρίξουμε την επιλογή να πάρει κάρτα ο Μανωλάς με απόδοση 3 παρά να παίξουμε την κόκκινη στο ευτελές 2,75. Αν βρείτε σε κάποια εταιρία την επιλογή  2 ή 3 κόκκινες στον αγώνα ενημερώστε με να το παίξω και γώ!!!

ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξανά στο εξοχικό της η Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι έχουν αποχαιρετίσει τους εγχώριους τίτλους για φέτος και το μόνο που απομένει είναι να κερδίσουν τις εντυπώσεις .Σε ένα κλάσσικο που σφυρίζει ο αργός 45χρονος Μαγιένχο θα στηρίξω την επιλογή κόκκινη κάρτα και πέναλτι στον αγώνα με απόδοση 8!!!

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες λίγο πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Αίμα και άμμος που λένε ο σημερινός αγώνας. Η κόκκινη κάρτα είναι στο 3,50 .Θα ποντάρω λίγα και στις 2 κόκκινες με απόδοση 10 σε ένα μονό αποδεκτό.

Κάρτες ημιχρόνου

Βλέπω over 1,5 κάρτα στο πρώτο ημίχρονο στους αγώνες

ΑΝΖΕ-ΜΟΝΑΚΟ 2,30

ΠΑΝΤΟΒΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ  1.80 (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΔΩ)

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 2,17

Υποχθόνιοι αγώνες για κόκκινη κάρτα οι παρακάτω.

ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΚΟΚΚΙΝΗ 3,70

ΚΟΡΔΟΒΑ-ΜΑΛΑΓΑ ΚΟΚΚΙΝΗ 4,15

ΣΥΝΟΨΗ

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 6,33

ΛΑΤΣΙΟ ΡΟΜΑ ΚΟΚΚΙΝΗ  2,75

ΑΝΖΕ –ΜΟΝΑΚΟ OVER 1,5 ΚΑΡΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2,30

TRIXIE ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 3ΑΔΑΣ  640!!!

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ+    10,00

ΛΑΤΣΙΟ-ΡΟΜΑ  2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ+    8,00

ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΠΕΝΑΛΤΙ    8,00

YANKEE ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ + ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ  ΑΠΟΔΟΣΗ  4ΑΔΑΣ 183

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ     

ΠΟΡΤΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

ΚΟΡΔΟΒΑ-ΜΑΛΑΓΑ

ΛΑΤΣΙΟ –ΡΟΜΑ  (ΚΑΡΤΑ ΜΑΝΩΛΑΣ 3 ΑΠΟΔΟΣΗ)