Πέρασε το βασικό μας χθεσινό σημείο με το πέναλτι στο ματς του Λονδίνου αλλά η πεναλτολάγνα Λίβερπουλ δεν μας έκανε τη χάρη για να πάρουμε κάτι και με την δυάδα.

Ας δούμε τα σημερινά.

ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ωραίο προβλέπεται το σημερινό ματσάκι στο Μάντσεστερ με την Μπάρτσα να ζητάει ένα θετικό αποτέλεσμα στην «έκπληξη» του θεσμού με βάση τον τρόπο πρόκρισης. Την τεχνική της Μπάρτσα δεν θεωρώ ότι την έχει κάποια άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πλανήτη. Ο τρόπος που θα προσπαθήσει ο άπειρος μαθητευόμενος μάγος Σόλσκιερ να αντιμετωπίσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη θα κρίνει πολλά στην επιλογή ρίσκου που βλέπω. Αν βάλει 2 παίκτες πάνω στον Μέσσι από την αρχή του αγώνα το να πάρουν κάρτες νωρίς είναι πολύ πιθανό. Γιατί;;; Γιατί σφυρίζει ο φίλος μας ο Ρόκι γι αυτό… Από την άλλη οι τρύπες της Μπαρτσελόνα πίσω δεν είναι λίγες και θα χρειαστεί πολύ τρέξιμο η μεσαία γραμμή της για να μαζεύουν τις μακρινές μπαλιές-αντεπιθέσεις της Γιουνάιτεντ.

Οι επιλογές μου είναι το over 2,5 κάρτες στο ημίχρονο με απόδοση 3,60 και να πάρει η Γιουνάιτεντ 2 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 4,15.

Μην απορήσετε αν βγεί κόκκινη κάρτα και πέναλτι που προσφέρεται στο  12,00. Ρόκι είναι αυτός.

ΑΓΙΑΞ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ                                                  

Αν έπαιζε ο Κιελίνι σήμερα θα κοπανούσα να πάρει κίτρινη κάρτα. Στη θέση του μάλλον θα παίξει ο  Ρουγκάνι και μάλλον κάποιοι τρελοί δίνουν απόδοση να πάρει ο άπειρος Ρουγκάνι κάρτα στο 6,50 και ο Μπονούτσι στο 4,00. Με διαιτητή τον Ντελ Θέρο που είναι καρτάκιας και τα πιτσιρίκια του Άγιαξ να αλωνίζουν σε όλο το γήπεδο απέναντι στα βαριά κορμιά της άμυνας της Γιούβε εσείς δεν θα παίζατε σ αυτές τις αποδόσεις;

Από Άγιαξ μου αρέσει η απόδοση να πάρει κάρτα ο Τάντιτς στο 4  αλλά και ο Ντε Γιόνγκ στο 5,50. Δείτε τις ενδεκάδες και διαλέξτε. Εγώ προσωπικά θα τα παίξω όλα αυτά ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ.