Έχουν φύγει όλοι διακοπές και έχω μείνει με το τεράστιο Μάντζιο να βαράμε γκασμά μέσα στο λιοπύρι για πάρτη σας. Προς το παρόν τα μηνύματα είναι θετικά,τα διαβάσματα των αγώνων δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να τινάξουμε για άλλη μια φορά τη μπάνκα στον αέρα.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΟΡΙΤΣ
Άλλη μια χρονιά ξεκινά με την Λίβερπουλ να παλεύει για να πάρει το πρωτάθλημα που έχει γίνει το τρελό απωθημένο. Θα το ξαναπώ.Αν ρωτήσετε έναν αυθεντικό Λιβερπουλιάνο αν θέλει φέτος το πρωτάθλημα ή το τσου λου θα σας πει το πρωτάθλημα. Πρεμιέρα για την Νόριτς στην πρέμιερ μετά το 2016 με μια ξέφρενη περσινή πορεία. Πέναλτι θα δώσει ο δικός μας Όλιβερ με απόδοση 3,10 και στο τριξι ρίσκου θα παίξουμε τα 2 πέναλτι με απόδοση 10,00. Η επιθετική Λίβερπουλ και το VAR κάνει πρεμιέρα στην Πρεμιερ Λιγκ θα βοηθήσουν να δούμε την βούλα στο συγκεκριμένο ματς αλλά και στο μέλλον .Επίσης θα ασχοληθούμε και με τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με τις αποδόσεις να είναι υψηλές.


ΜΟΝΑΚΟ-ΛΥΩΝ
Σφυρίζει ο αχώνευτος Μπουκε στην πρεμιέρα της Γαλλίας και δεν τον πιάνεις από πουθενά στο θέμα των καρτών.Βέβαια πέρσι η Μονακό μας πλήρωσε ουκ ολίγες φορές με κόκκινη κάρτα αλλά φέτος υπάρχει restart και δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν τα καμάρια της μεσοαμυντικά. Θα κρατήσω το πέναλτι στο φτωχό μεν αλλά πολύ πιθανό 2,95 μιας και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικούς φωτιά και αμυντικούς ταγάρια.

ΝΙΟΡ-ΣΑΤΟΡΟΥ
Έχουμε και λέμε. Ο μπουκ θεωρεί πολύ πιθανή την κόκκινη κάρτα και την δίνει στο 3,30 από την μια πλευρά και από την άλλη δίνει το όβερ 1,5 κάρτες στο ημίχρονο 2,00 απόδοση. Το λάθος είναι στην απόδοση των καρτών ημιχρόνου και στατιστικά και βάση της αγωνιστικής απόδοσης των ομάδων. Θα προτιμήσω το 2,00 και ελπίζω ο Μπαρτ να μας βγάλει κιτρινοπρόσωπους στο 45ο λέπτο.

ΛΕ ΜΑΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Έχουν μείνει στον πάτο της βαθμολογίας οι ομάδες μετά απο 2 αγωνιστικές παίζοντας ελαφρώς φλώρικα με αποτέλεσμα να τρώνε μπουλινγκ απο τους αντιπάλους και να χάνουν βαθμούς και εντυπώσεις.Νομίζω σήμερα είναι ευκαιρία και για τους δύο να πάρει κάποιος ένα τρίποντο που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία για την συνέχεια. Θεωρώ ότι θα μπουν δυνατά και με σύμμαχο τον Λισόρζ που σφυρίζει θα βγάλουμε το οβερ 1,5 κάρτες στο ημίχρονο που πληρώνει το 1,93.


ΤΡΟΥΑ-ΧΑΒΡΗ
Στο 3,85 βρίσκουμε τον καταλογισμό πέναλτι σε ένα ζευγάρι που δίνουν πέναλτι και έναν διαιτητή που το σφυρίζει εύκολα. Η απόδοση είναι εριστική και θα την ποντάρουμε.


ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΟΡΛΕΑΝ
Η κόκκινη στο 4,00 με την Φραπαρτ να σφυρίζει είναι value. Η Ορλεάν έχει δυνατούς παίκτες και παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο κάτι που θα τρέξει την Γκινγκάμπ. Η απόδοση είναι λάθος και το βλέπουμε και απο το line των καρτών που είναι στις 5,αν και πιστεύω ότι θα τις ξεπεράσει τις 6. Σφίγγουμε γροθιές και για τον κόμπο στο 16,50 αφού η Φραπαρτ τις μισές φορές που έδωσε κόκκινη είχαμε και πέναλτι στο ματς. Ποντάρουμε στα αλογάκια που έχει μπροστά η Ορλεάν.


ΑΖΑΞΙΟ-ΚΑΕΝ
Έβαλαν να σφυρίξει ο Μπαστιεν που είναι διαιτητής top class ένα ματς της Β κατηγορίας.Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους.Κόκκινη στο δελεαστικότατο 4,50 θα παίξω.Οι ομάδες παίρνουν αρκετές κάρτες και θεωρώ ότι θα δώσουν το δικαίωμα να βγει η κόκκινη.Ο Φραπάρτ σε αγώνες χωρίς VAR έχει δώσει ουκ ολίγα πέναλτι και το 16 θα μπει στο τριξάκι βόμβα .


Τι θα παίξω
Δυάδα πέναλτι με απόδοση 9,15 στα ματς
Λίβερπουλ-Νόριτς
Μονακό-Λυών


Δυάδα καρτών για σφιχτούς με απόδοση 3,86
Νιορ-Σατορού οβερ 1,5 κάρτες ημίχρονο
Λε Μαν-Βαλενσιεν οβερ 1,5 κάρτες ημίχρονο


ΥΑΝΚΕΕ με απόδοση 530,39
Λιβερπουλ-Νοριτς πέναλτι στο ματς
Τρουά Χάβρη πέναλτι στο ματς
Γκινγκάμπ-Ορλεαν κόκκινη κάρτα
Αζαξιό-Καέν κόκκινη κάρτα

ΤΡΙΞΑΚΙ ΒΟΜΒΑ (τα παίζουμε και μονά αποδεκτά)με απόδοση 3229,00
Αζαξιο-Καέν κόκκινη και πέναλτι
Γκινγκαμπ-Ορλεαν κόκκινη και πέναλτι
Λιβερπουλ-Νόριτς 2 πέναλτι στο ματς