Γυναίκα χωρίς στήθος, χωριάτικη χωρίς φέτα, καλοκαίρι χωρίς διακοπές και Σκόμινα διαιτητής σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή είναι η κατάσταση κύριοι για τον διαιτητή του σημερινού τελικού. Ο άνθρωπος που σε ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν έχει βγάλει ποτέ κόκκινη. Αν ήταν Έλληνας θα δούλευε σε δημόσια υπηρεσία χωρίς αντικείμενο όντας συνδικαλιστής διατηρώντας το μαλλί κοκκοράκι.

Το φαβορί του αγώνα είναι η Λίβερπουλ σύμφωνα με τους μπουκ. Προφανώς οι μπούκ δεν έχουν παρατηρήσει ότι σε όσους αγώνες έπαιξε την Λίβερπουλ ο Σκόμινα έκανε σχεδόν ρεκόρ καρτών και στους 2 τελευταίους αγώνες που την σφύριξε και στους 2 πήρε κάρτα ο Ρόμπερτσον που σήμερα πληρώνει 4,50 στην στοίχιμαν. Σήμερα ήρθε η ώρα να τριτώσει το ΚΑΛΟ όπως έγραψε για το σκορ του αγώνα ο Φώτης Πλιάκος στην ανάλυση του για το σκορ. Το ποντάρισμα μου θα πάει στον καταλογισμό πέναλτι. Ο Σκόμινα είναι από τους διαιτητές που θέλουν να περνάνε απαρατήρητοι και το VAR εξυπηρετεί τέτοιους σκοπούς. Σε απόδοση 3,20 εννοείται ότι είναι η επιλογή μου για σήμερα όπως και το 3,75 στο καταλογισμό πέναλτι με χρήση VAR είναι πολύ πιθανό. Είναι μεν ισχυρός χαρακτήρας ο Σλοβένος αλλά στα 42 του δεν πρόκειται να πάρει μια απόφαση αμφιλεγόμενη και να μαυρίσει την ιστορία του χωρίς να σιγουρευτεί. Το μόνο που εύχομαι είναι να μην βαρεθεί να τρέχει να δεί την οθόνη και χάσουμε την αυξημένη απόδοση.

Οι επιλογές για τον τελικό όλες στην στοιχιμαν.

Να πάρει κάρτα ο Ρόμπερτσον στο 4,50

Πέναλτι στο 3,20

Πέναλτι με χρήση VAR 3,75

Αν δείτε πουθενά καλύτερες αποδόσεις γράψτε τες στο ποστ του facebook από κάτω για να ενημερωθούν όλα τα καρτολάγνα καμάρια .

Υγ) Έχει ξεκινήσει προετοιμασία για το κόπα Αμέρικα που θα υπάρξει πολύ πολύ ΨΩΜΑΚΙ!!!