Οι τελικοί μας πήγαν τάπα με τα πέναλτι που προβλέψαμε. Σπάσαμε και ρεκόρ γρηγορότερου ταμείου αφού το πέναλτι που δόθηκε στο πρώτο λεπτό χθές πρέπει να ήταν το πιο γρήγορο επιβεβαιωμένο προγνωστικό που έχει δώσει το betshow ever.  

Ξεκινάει ένα δύσκολο 15ήμερο με λιγότερα ματς και πολύ λιγότερες επιλογές για κάρτες και πέναλτι που μπορούμε να ποντάρουμε αφού τα πρωταθλήματα τελείωσαν και περνάμε στη φάση προετοιμασίας για το κόπα Αμέρικα που θέλω να πιστεύω θα έχουμε ομορφιές.

Πάμε στα σημερινά.

ΝΤΙΖΟΝ-ΛΑΝΣ

Στο πρώτο αγώνα έγιναν διαιτητικά ΑΙΣΧΗ υπέρ της Λάνς .Ο αγώνας έπρεπε να έχει 2 κόκκινες αλλά ο διαιτητής πετούσε αετό και αντί για κάρτες έκανε συστάσεις. Γενικά υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σπρώξιμο στη Λάνς στα τελευταία της παιχνίδια μάλλον λόγω κόσμου. Η Ντιζόν πάλεψε και ισοφάρισε με ένα γκολ αυτοθυσία του Κορεάτη Κβον . Σήμερα κρίνεται ποιος θα παίξει του χρόνου στην Λιγκ 1. ‘Εβαλαν διαιτητή τον Μπουκέ για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Είναι 50αρίσιος και σήμερα θα βγάλει πράγμα πριν πάει διακοπές. Η κόκκινη στο  4.00 στο παμεστοιχημα  είναι βασική επιλογή αλλά θα παίξουμε και τις 2 κόκκινες στο 18,00 της στοιχιμαν στο διακοποδελτίο.

ΒΕΡΟΝΑ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Το έχει τεντώσει η Τσιταντέλα και έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Κέρδισαν στο πρώτο ματς με 2-0 και σήμερα απλά έχουν την πολυτέλεια να χασουν με 1 γκολ διαφορά και να ανέβουν στην Α κατηγορία. Θεωρώ ότι στην Ιταλική Λίγκα θα προτιμήσουν την Βερόνα στην Α κατηγορία και θα σπρώξουν την κατάσταση όπως ξέρουν αυτοί. Όμορφα ,Ιταλικά και διακριτικά .Στο 4,25 η κόκκινη κάρτα είναι λουκούμι και δυστυχώς δεν υπάρχει ο κόμπος με το πέναλτι ΑΛΛΑ ούτε και το πέναλτι σαν επιλογή…Το πιάσατε το υποννούμενο έτσι;

ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΛΕ ΜΑΝ

Κόκκινη,κόκκινη κόκκινη στο 4,00 σε ματς που μόνο με θαύμα μπορεί να πάρει η Λε Μαν.Ίσως δούμε και πάνω από μια κόκκινη στον αγώνα.

ΣΤΟΥΡΜ-ΡΑΠΙΝΤ

Σφιξαν τα γάλατα για την Ραπιντ μετα την ήττα εντος έδρας και σήμερα πρέπει να παλέψει για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο από την Στούρμ. Θα δούμε πέναλτι στο ματς και πιθανή και την κόκκινη αφού ο διαιτητής εκτός από καρτάκιας έχει μια έμφαση να δίνει σφυρίζει Βιενέζικα. Είναι ο Κομίνης της Αυστρίας ένα πράμα. Η κόκκινη είναι στο 6 και ο κόμπος κόκκινη και πέναλτι στο 16,00. Αν είχε δυο κόκκινες ίσως να το έπαιζα και αυτό αλλά…

ΔΙΑΚΟΠΟΔΕΛΤΙΟ

ΝΤΙΖΟΝ-ΛΑΝΣ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ

ΣΤΟΥΡΜ-ΡΑΠΙΝΤ ΚΟΜΠΟΣ ΚΟΚ+ΠΕΝΑΛΤΙ