Σφιχτό εώς αόρατο το σημερινό μας κουπόνι σε θέματα καρτών και πέναλτι. Καρτάκιας είσαι όμως και βρήκα κάτι ψιλά για να μην περάσουμε χωρίς άγχος και την Κυριακή μας. Άλλωστε Κυριακή χωρίς στοίχημα-φαγητό χωρίς αλάτι που λέει και ο σοφός λαός.


Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών
Ναι καλά διαβάσατε. έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο που θα ασχοληθούμε και με γυναικείο ποδόσφαιρο. Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες οι μπουκ.
Βρίσκω εξωφρενική την απόδοση του οβερ 2μιση κάρτες στο ματς της Βραζιλίας με την Τζαμάικα στο 2,30. Ενημερωτικά για να φτάσει η Τζαμάικα να παίζει στο παγκόσμιο κύπελλο χρειάστηκαν πολλές δωρεές απο απλούς ανθρώπους μετά την καθοδήγηση της κόρης του Μπομπ Μάρλευ που ανέτρεξε το θέμα στα social media και όχι μόνο. Όπου φτώχεια και στοίχημα λοιπόν αν θέλετε βάλτε και λίγα ψιλά στην κόκκινη κάρτα που δίνει 8,00 απόδοση μιας και η Γερμανίδα διαιτητής του αγώνα θυμίζει πρωταγωνίστρια από θρίλερ και οπτικά και στατιστικά.
Τον εμφύλιο μεταξύ Αγγλίας και Σκωτίας θα τον διευθύνει μια Τσέχα.Μη πάει το μυαλό σας στις γνωστές Τσέχες.Όχι. Αξία έχει μόνο το οβερ 1μιση κάρτα της Αγγλίας στο 2,50 μιας και η Τσέχα είναι γενικά αυστηρή στους αγώνες που σφυρίζει.
ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ
Στο προηγούμενο ματς δεν δόθηκε πέναλτι με το νέο νόμο που ευαγγελίζονται όλοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ,δηλαδή επαφή της μπάλας με το χέρι μέσα στη περιοχή κάτι που έκανε τον Κόσμι έξαλλο. Είχαμε κανα δυό βουτιές για πέναλτι και η μια δόθηκε κάρτα για θέατρο αλλά σήμερα νομίζω ότι ο Αουρελιάνο θα σφυρίξει Βενέτσια και θα κάνει ότι μπορεί για να σώσει την αδικημένη και από την άρχουσα αρχή ,Βενέτσια αφού δεν υποβίβασε την Παλέρμο και ανάγκασε την Βένετσια να παίξει πλέι άουτ. Στο 3,60 το πέναλτι στο 17,50 τα δυο πέναλτι βόμβα. Η κόκκινη είναι στο 3,00.Αν ήταν κοντά στο 4,00 θα έμπαινα με χίλια.

ΟΥΝ.ΚΛΟΥΖ-ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ

Έχει αξία η κόκκινη και το πέναλτι (3,20 δίνει) σ’ αυτό το ματς λόγω διαιτητή που δεν είναι πολύ φίλα προσκείμενος στην Χερμαν. Η απόδοση στο 9 είναι μεν μικρή αλλά αξίζει τον καφέ μας. Στο λαιβ θα βρούμε την κόκκινη σε πολύ υψηλότερα επίπεδα αφού αν βγει θα βγει μετά το α ημίχρονο. Στο 3,55 όχι στο 4+ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ.


ΔΥΑΔΑ απόδοσης 8,28
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΤΖΑΜΑΙΚΑ οβερ 2,5 κιτρινες 2,30
ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ πέναλτι στο ματς 3,60
Δεν θα διαφωνήσω αν παίξετε την δυάδα με την κόκκινη κάρτα στον Ιταλικό αγώνα.Η απόδοση της δυάδας θα πέσει στο 6,90

ΔΥΑΔΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ συνολική απόδοση 10,65 (στο λαιβ θα την πάρετε πιο ψηλά αν είναι διαθέσιμα). Στις 7 το ένα ματς στις 6 το άλλο.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

ΚΛΟΥΖ-ΧΕΡΜΑΝ


Οι βόμβες για μονά και τριξάκι
2 πέναλτι στο Βενέτσια-Σαλερνιτάνα 17,50
Κόκκινη κάρτα στο Βραζιλία -Τζαμάικα 8,00

Κόκκινη και πέναλτι στο Κλουζ-Χερμανσταντ 9,00