Με τα βρετανικά διαιτητικά πουλέν θα ασχοληθούμε σήμερα και τους 3 από τους 4 αγώνες που βρίσκονται στο κουπόνι μας από το Europa League.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ

Οι Γερμανοί πάνε τρένο για τον Ευρωπαικό τίτλο με ωραίο ποδόσφαιρο. Στη Λισσαβόνα δεν πιστεύω ότι θα περάσουν τόσο καλά.  Η Μπενφίκα είναι σκληρή και  θεωρώ ότι θα πάρει κάρτες απέναντι στην επιθετική Άιντραχτ. Στο 2,65 το οβερ 2μιση κάρτες στην Μπενφίκα είναι η σημερινή επιλογή από το ματς. Σφυρίζει το φαλακρό αγόρι από Αγγλία ο Τευλορ που είναι καρτάκιας και δεν μασάει από έδρες. Η κόκκινη στο 5,40 και το πέναλτι και κόκκινη στο 12,60 θα τιμηθούν επίσης λόγω της ταχύτητας της Άιντραχτ και αξίζουν σαν απόδοση.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ξεκινάμε από το γεγονός ότι σφυρίζει ο αγαπημένος μας διαιτητής από Αγγλία ο Όλιβερ. Τα πιο εριστικά μούτρα που θα δείτε σε διαιτητή μαζί με του Ισπανού Λαόθ. Βέβαια ο Άγγλος δεν είναι κωλοτούμπας και σφυρίζει ότι βλέπει χωρίς πολλά πολλά. Χάρηκα όταν τον είδα να σφυρίζει τον Ισπανικό εμφύλιο γιατί βοηθάει στην σημερινή μας επιλογή. Το ματς μπορεί να σπάσει ρεκόρ καρτών σύμφωνα με την προιστορία. Σίγουρη επιλογή είναι ο Φούνες Μόρι να πάρει κάρτα στο 2,30 αλλά δεν βάζω τα λεφτά μου σε τέτοια απόδοση.

Θα πάμε όλα για όλα σ αυτό το ματς και θα ποντάρουμε στην κόκκινη κάρτα στο 4,15 και για τους τολμηρούς 2 κόκκινες στο 24!!!

ΣΛΑΒΙΑ-ΤΣΕΛΣΙ

Η πιο σοφτ ομάδα της διοργάνωσης είναι η Τσέλσι. Τα λεφτά μας αξίζει να τα βάλουμε στις κάρτες που θα πάρει η Σλάβια. Στο 2,08 το οβερ 2μιση κάρτες και το 4 στο οβερ 3μιση κάρτες είναι οι επιλογές μας όπως και το πέναλτι στο  φτωχό 3,05 αλλά πολύ πιθανό.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ

ΤΡΙΧΙΕ

ΣΛΑΒΙΑ-ΤΣΕΛΣΙ  ΟΒΕΡ3ΜΙΣΗ ΚΑΡΤΕΣ ΣΛΑΒΙΑ   4,00

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ    4,15

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΟΒΕΡ2ΜΙΣΗ ΚΑΡΤΕΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ  2,65

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤΣ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Όσοι θελετε μπορείτε να το συνδιασετε ΚΑΙ με 2 κόκκινες στο ματς της Βιγιαρεαλ-Βαλενθια με 24 απόδοση.