Τελευταία στροφή για τις Εθνικές ομάδες που παίζουν σήμερα και από αύριο επίσημη έναρξη διακοπών για τους παίκτες. Δεν πήγαμε άσχημα χθες και ενημερωτικά στο Ρουμάνικο ματς που σας έδωσα έγιναν τα σόδομα με τα γόμορα για να μην πληρωθούμε τα άπαντα.

ΤΣΕΧΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Πέναλτι και κόκκινη είναι η επιλογή μου από αυτό το ματς. Σφυρίζει ο καζανοκέφαλος Μπεζμπορόντοφ (photo) και εκτός της στατιστικής του που έχει πολλές κόκκινες (ακόμα και σε φιλικό εθνικών) είναι γενικά πεναλτάκιας. Πως να προσπεράσουμε το 19,50; Ενημερωτικά υπάρχουν 2 παίκτες του Μαυροβουνίου και ένας της Τσεχίας που αν πάρουν κάρτα σήμερα χάνουν το επόμενο ματς οπότε ξέρετε… Το οβερ 1,5 κάρτες για ημίχρονο στο 2,35 στο σημερινό τριξάκι καρτών.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Πραγματικά απορώ μερικές φορές πως είναι δυνατόν το line του συγκεκριμένου αγώνα να είναι στις 3μιση κάρτες όταν όλοι οι αγώνες του Λουξεμβούργου έχουν μέσο όρο καρτών τις 5 κάρτες και σήμερα θα δεχθεί σφυροκόπημα από τους Ουκρανούς. Το όβερ 3μιση κάρτες του αγώνα στο 1,75 είναι επιλογή αλλά μικρό για ποντάρισμα μιας και δεν προτείνω χαμηλές αποδόσεις γενικότερα. Πιθανό το πέναλτι στο 3,20 και τα δυο πέναλτι στο 10,00 για σας που αρέσκεστε στα μονά αποδεκτά!!!

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Το οβερ 3μιση κάρτες στο 2,35 θα είναι η επιλογή μας σήμερα από τον συγκεκριμένο αγώνα. Θα σφυρίξει για δεύτερη φορά αγώνα ανδρών ο Πετρέσκου που δείχνει να μην μασάει να δώσει τις κάρτες που πρέπει.

ΜΑΛΤΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Βρίσκω υψηλή την απόδοση στο οβερ 1μιση κάρτα στο ημίχρονο στο 2,30. Σχεδόν σε όλα τα ματς και οι δύο ομάδες έχουν πάρει κάρτα στο πρώτο ημίχρονο ενώ υπάρχουν πολλοί αγώνες που έχουν πάρει και 2 κάρτες η κάθε ομάδα στο ημίχρονο. Πιθανό κόμπο βλεπω εδώ για όμορφες διακοπές.

ΛΕΤΟΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Οι πονόματοι του ομίλου τους. Υπάρχει φαβορί στο ματς και αυτό είναι η Σλοβενία η οποία είναι αρκετά σφιχτή. Μου αρέσει η κόκκινη κάρτα στο 7,00.

ΣΚΟΠΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ

Θα στηρίξουμε πάλι την κόκκινη κάρτα σε αγώνα των Σκοπιανών και όσοι θέλουν ας την συνδυάσουν και με το πέναλτι που δίνει 14,00

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ή TRIXIE

ΤΣΕΧΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΟΒΕΡ 1ΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2,35

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΟΒΕΡ 3,5 ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  2,35

ΜΑΛΤΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΒΕΡ 1,5 ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ   2,30

ΤΡΙΧΙΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ (309,00)

ΣΚΟΠΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ    5,40

ΤΣΕΧΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 5,40

ΛΕΤΟΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ  7,00

ΤΡΙΧΙΕ ΒΟΜΒΑ ΚΟΜΠΩΝ  KOK+ΠΕΝΑΛΤΙ (4611,00)

ΤΣΕΧΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 19.50

ΜΑΛΤΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 16,50

ΣΚΟΠΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ   14,00

Στο τριξακι των κομπων μπορείτε να βάλετε και τα 2 πέναλτι του αγώνα της Ουκρανίας αν δεν σας εμπνέει κάποιο απο τα παραπάνω.