Το ενδιαφέρον είναι σε Ιταλικούς αγώνες αυτήν την Κυριακή αλλά και κάτι διαμάντια που βρήκα στην Β Ισπανίας.

Δεν μας έκανε τη χάρη ο Κομίνης στο Ηράκλειο που στο ημίχρονο είχε 0 κίτρινες κάρτες ο Θεούλης αλλά και στο Κάρπι που περιμέναμε περισσότερα δεν βγηκε η κόκκινη.

Στο σημερινό κουπόνι σφυρίζουν κάποια κρίσιμα ματς πεναλτάκηδες διαιτητές και σε κάποια βλέπω να βγαίνουν οι κάρτες πιο αβίαστα. Πάμε να τα δούμε.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Στο Φιορεντίνα-Φροζινόνε βλέπω να έχει και κάρτες και πέναλτι. Μας έχει δώσει κόκκινες η Φιορεντίνα αλλά είναι προτιμότερο το όβερ 5μιση κίτρινες στο ματς. Το πέναλτι δίνει 3,40 και θα το προτιμήσω λόγω διαιτητή αλλά και του τρόπου ανάπτυξης των βιόλα.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΠΑΛ

Ο φίλος μας ο Μπάντι θα σφυρίξει το ματς. Ο γνωστός ως αχρειαστοπεναλτάκιας. Το ματς θα είναι δύσκολο. Όποιος κερδίσει σχεδόν κλειδώνει την παραμονή και προβλέπω δυνατό ματς που ξεκινάει από την άμυνα. Η κόκκινη κάρτα είναι στο 4 και το πέναλτι και κόκκινη στο 11.

ΚΟΖΕΝΤΖΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ

Παρόμοιο αγώνα θα δούμε και εδώ. Όποιος χάσει σφίγγει ενώ ο νικητής παίρνει ανάσα παραμονής. Η Κοζέντσα έχει αέρα 2 πόντων από τον Κρότονα συν ότι το επόμενο ματς είναι με την υποβιβασμένη ,θεωρώ, Πάντοβα και δεν θα έχει θέμα με το να πάρει μια κόκκινη κάρτα. Στο 4,60 η κόκκινη και ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσουμε σε κανένα στημένο Χ που θα παίζουν πασούλες στο κεντρό.

ΙΝΤΕΡ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αγώνας που δίνει και κάρτες και πέναλτι συνήθως. Το λες και γειτονικό ντερμπάκι. Η Ίντερ έχει τον αέρα από την συμπολίτισσα Μίλαν στην κούρσα της τρίτης θέσης ενώ η Αταλάντα με νίκη περνάει στην 4η θέση που δίνει εισιτήριο τσου λου και αφήνει εκτός την Μίλαν. Ψυχολογία τραβεστί ένα πράμα. Αν χάσει η Ίντερ το λες και τοπικό τρολάρισμα τη φάση. Μου αρέσει το πέναλτι στο 3,40 μιας και ο διαιτητής το δίνει εύκολα αλλά και η κόκκινη κάρτα στο 4,20.

ΛΟΥΓΚΟ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Η κόκκινη πληρώνει 4,20 σε ένα ματς που πρέπει να παλέψει πολύ η πρωτοπόρος Οσασούνα για να το πάρει. Η Λούγκο θα τα δώσει όλα για να σωθεί αφού είναι στην κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μοντεσίγιο για να κοιμηθεί τα βράδια όταν ήταν μικρός έβαζε την μάνα του να του διαβάζει το παραμύθι «το παιδάκι με την κόκκινη κάρτα» και όχι με τα σπίρτα. Στηρίζω με χίλια!!!

 ΕΛΤΣΕ-ΚΟΡΔΟΒΑ

Το πρόγραμμα της Έλτσε είναι δύσκολο και αυτή αδιάφορη. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για την παραμονή αλλά ούτε και έχει ελπίδες για άνοδο. Δίνει κάρτες και η κόκκινη σήμερα είναι στο 4,20. Η Κόρδοβα παίζει τελευταία χαρτιά για να παραμείνει αν και δύσκολο. Κάτι μου λέει ότι σήμερα θα δούμε διπλό εκεί μέσα με κόκκινη και πέναλτι μαγεία. Στο 10 ο κόμπος που λέει και ο φρουρός και έχω διαιτητή θηρίο.

ΤΡΙΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤΣ

ΙΝΤΕΡ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΠΑΛ

ΕΛΤΣΕ-ΚΟΡΔΟΒΑ

ΤΡΙΧΙΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ

ΙΝΤΕΡ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

ΚΟΖΕΝΤΖΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ

ΛΟΥΓΚΟ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Τα πέναλτι

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

ΙΝΤΕΡ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

ΥΓ)Την ώρα που τα έγραφα όλα αυτά,έσπασα και ένα ποτήρι.Γούρι γούρι σκέφτηκα. Άντε να δούμε…