Όχι δεν θα σας γράψω για το Game Of Thrones αλλά για τον σημερινό αγώνα της Ισλανδίας με την Τουρκία μιας και βλέπω αυτός να έχει το ψωμί στις κάρτες σήμερα.

Όλοι μας διαβάσαμε για την 3ωρη καθυστέρηση που ταλαιπώρησε την αποστολή της Τουρκίας στην Ισλανδία και τα παράπονα των Τούρκων που έφτασαν στο όριο να δημιουργήσουν διπλωματικό επεισόδιο. Το ότι Ισλανδός δημοσιογράφος κρατούσε για μικρόφωνο ένα βουρτσάκι τουαλέτας σε συνέντευξη Τούρκου ποδοσφαιριστή το συναντάς σε τρολοβίντεο.Ας ελπίσουμε ότι το βουρτσάκι αυτό θα αποτέλεσει σημείο αναφοράς για το μίσος που θα δούμε στο χορτάρι σήμερα.Βέβαια αυτό που δεν γράφτηκε ποτέ είναι ότι το 2015 τα ίδια και χειρότερα έκαναν οι Τούρκοι στην αποστολή της Ισλανδίας σε ένα ματς που τελικά κέρδισαν και είχε και κόκκινη κάρτα στην Τουρκία.

Ισλανδία-Τουρκία

Η κόκκινη κάρτα στο 5,00 απόδοση(pamestoixima) είναι η βασική μας επιλογή σήμερα και οι δύο κόκκινες στο 20,00 (stoiximan) η βόμβα μας από το  σημερινό ματς, μια βόμβα που δεν μου μοιάζει και τόσο πολύ βόμβα αλλά πολύ πιθανή. Ο Πολωνός που σφυρίζει είναι ένας έμπειρος διαιτητής που δεν θα χαριστεί σε τίποτα και έχει ξανασφυρίξει τις δυο ομάδες το 17 στο 0-3 της Ισλανδίας δίνοντας μόνο 4 κίτρινες αφού το ματς είχε τελειώσει από νωρίς.

Ιταλία-Βοσνία

Αξία σ αυτό το ματς υπάρχει στο οβερ 1μιση κάρτα στο πρώτο ημίχρονο στο 2,25(pamestoixima) και στο πέναλτι στο 3,40 (stoiximan) αν και ο Φερνάντεζ δεν είναι και ο υπερπεναλτάκιας. Ο Βεράτι θα πάρει κάρτα (2,75 στην stoiximan) για να εκτίσει το επόμενο ματς απέναντι στην Αρμενία και είναι η βασική επιλογή για σήμερα σε περίπτωση που είναι βασικός και ίσως βοηθήσει να βγουν οι κάρτες ημιχρόνου.

Αλβανία-Μολδαβία

Το 1,80 στο οβερ 1μιση κάρτα για την Αλβανία είναι το σημείο που μου αρέσει από το σημερινό ματς. Στο 4 η κόκκινη κάρτα είναι οριακά ανεκτική να παίξουμε και θα την προτιμήσω στο λαιβ κοντά στο 5.

Καζακσταν-Σαν Μαρίνο

Στα τελευταία 3 εκτός έδρας ματς οι παίκτες του Σαν Μαρίνο πήραν οβερ 1μιση κάρτα στο πρώτο ημίχρονο. Στα τελευταία 3 εντός έδρας ματς οι παίκτες του Καζακστάν είχαν 2 στα 3 ματς με μια κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο. Το οβερ 1μιση κάρτα στο ημίχρονο πληρώνει 2,12 στην stoiximan. Δεν θα το ποντάρατε;

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε χθες αλλά στο τριξακι με τις βόμβες είχαμε 50% επιτυχία σε κάθε ματς. Λίγο ήθελε να σκάσει.

Για σήμερα το τριξακι με βομβες που θα παιξω με απόδοση 1758,00 είναι το παρακάτω

Ισλανδια-Τουρκια 2 κόκκινες κάρτες 20 απόδοση

Ανδόρα-Γαλλία 2 πέναλτι  8 απόδοση

Γερμανία-Εσθονία  2 πέναλτι 8,50 απόδοση

Δυνατή Δυάδα  3,82

Οβερ 1μιση κάρτα ημίχρονο Καζακστάν-Σαν Μαρίνο 2,12

Οβερ 1μιση κάρτα Αλβανία-Μολδαβία   1,80 (ίδια η απόδοση και για το οβερ 1μιση κάρτα στο ημίχρονο που είναι πολύ πιθανή)

(αν θέλετε στη θέση του αγώνα της Αλβανίας βάλτε να πάρει κάρτα ο Βεράτι στο 2,75 και η απόδοση πάει στο 5,83)

Κόκκινες κάρτες

Ισλανδία – Τουρκία

Αλβανία-Μολδαβία