Έχουμε φτάσει κοντά στο τέλος του δεύτερου γύρου του Κόπα Αμέρικα και μέχρι στιγμής το πρόσημο των προβλέψεων μας είναι άκρως θετικό,σχεδόν πλησιάζουμε το απόλυτο σε 8 αγώνες και αν δεν μας κρεμούσαν 2-3 αποφάσεις διαιτητών για κόκκινη κάρτα που χαρίστηκαν θα μας κλείδωναν λογαριασμούς που λέει ο λόγος.


ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ
Τα δήθεν πιτσιρίκια της Ιαπωνίας θα αντιμετωπίσουν ένα από τα φαβορί για την κούπα χωρίς φόβο και με μπόλικο πάθος. Στο ματς με την Χιλή έπαιξαν στην αντεπίθεση αλλά δεν έδειξαν πολλά πράγματα στην τελική ενέργεια. Σφυρίζει ο Κολομβιανός Νογκέρα και στο VAR θα έχει τον υπερκαρτακία της διοργάνωσης τον Χάρο το πουλέν του Κόπα Αμέρικα. Οι κάρτες θα βγούν και με το παραπάνω και θεωρώ ότι θα έχουμε πολλές κάρτες από το πρώτο ημίχρονο. Το οβερ 5,5 κάρτες στο 2,90 έχει καλή αξία και λόγω διαιτητή και ομάδων. Επειδή είναι ο Χάρος στο VAR θα σας πρότεινα να βάλετε και μια ψιλή στην απευθείας κόκκινη κάρτα που βρίσκουμε στο εξαιρετικό 13,00 και το κόκκινη κ πέναλτι στο 14,25.

Φανμπετιά το να σκοράρει και να πάρει κάρτα ο Σουάρες στο 12,00 είναι σούπερ.


ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΧΙΛΗ
Ο Αργεντίνος κοκκινογλέντης Λουστάου θα σφυρίξει τον αγώνα και στο VAR θα έχει το καμάρι από την Κολομβία τον Ρολντάν που έδωσε την κόκκινη στη Βενεζουέλα στο ματς με το Περού. Το ματς δεν έχει φαβορί για μένα μιας και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Στατιστικά στα μεταξύ τους παιχνίδια θα βρούμε πολλές κόκκινες και ο Ρολντάν που είναι στο VAR έχει πολλές ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ κόκκινες στο παλμαρέ του. Τα λεφτά θα μπουν στην κόκκινη που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη η απόδοση της στις πλατφόρμες. Σε απόδοση άνω του 4 αξίζει να παιχτεί. Θα υπάρξει ενημέρωση στην σελίδα μου στο facebook αν χρειαστεί.