Απογοήτευσαν οι διαιτητές στο VAR στους πρώτους δύο αγώνες που έγινε η χρήση του στο Κόπα Άφρικα. Το καλό είναι οτι έγινε ντόρος και περιμένουμε οι επόμενοι να συνετιστούν όπως και να πάρουν πρωτοβουλίες αυτοί που το χειρίζονται και να πράξουν τα δέοντα ,δηλαδή να μας πληρώσουν!!!

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΑΛΓΕΡΙΑ
Άλλα δυο φαβορί για την διοργάνωση,μετά τη Σενεγάλη,αναμετρώνται σήμερα σε ένα ματς χωρίς αύριο. Σφυρίζει ο Μπαμλακ ένας Αιθίοπας-νέο πουλεν-της ΦΙΦΑ που έχει μια μικρή εμπειρία απο VAR από το περσινό Μουντιάλ που ήταν 4ος διαιτητής σε 4 αγώνες και θα τον δούμε να σφυρίζει στο επόμενο. Δεν είναι ο υπερκαρτάκιας και γι αυτό οι αποδόσεις είναι υψηλές ΟΜΩΣ οι Αλγερινοί στους αγώνες ντέρμπι δείχνουν δοντάκι και κλωτσάνε. Αν ξεκινήσει στην ενδεκάδα της Αλγερίας ο Μαντί το 5,50 είναι πολύ καλή επιλογή να πάρει κάρτα αφού θα έχει να αντιμετωπίσει δυνατούς και ευέλικτους επιθετικούς. Θα στηρίξω το πέναλτι στο 3,30 αφού ο Αιθίοπας και έχει τη γνώση πως γίνεται η χρήση του VAR αλλά είναι και πεναλτάκιας.


ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ-ΤΥΝΗΣΙΑ
Το πουλέν του φρουρού η Μαδαγασκάρη θα αντιμετωπίσει την Τυνησία που τα αποτελέσματα της θυμίζουν έντονα εθνική ομάδα του Σάντος με 4 Χ σε 4 αγώνες.Σφυρίζει ο Καμερουνέζος Αλιούμ που θα σπρώξει Τυνησία αφού είναι διαιτητής που σφυρίζει υπέρ του δυνατού. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί το θαύμα της Μαδαγασκάρης. Να πάρει κίτρινη κάρτα ο Φοντεν από την Μαδαγασκάρη πληρώνει 5,50 και θα το τιμήσω αφού πρόκειται για δυνατό στόπερ που δεν φοβάται να μαρκάρει δυνατά. Θα τιμήσω και το πέναλτι (3,25 απόδοση) λόγω VAR και οσοι θέλετε να ρισκάρετε στην απόδοση ,να σκοράρει με πέναλτι η Τυνησία πληρώνει 6,25.